A Canon frissítette az EOS R3 vezérlőszoftverét

Új alapszoftver jelent meg a Canon EOS R3-hoz, ami számos újdonságot és fejlesztést tartalmaz, de hibákat is javít. A Canon magyar weboldalán az alábbiakat olvashatjuk az új firmware-ről, ami az 1.4.1-es verziószámot viseli:

Kép forrása: Canon

1. Támogatás Speedlite EL-5 vakuhoz.*
*Az AF-segédfény fényerősségének automatikus beállítása nem támogatott.
2. A [Register people priority/Elsődleges személyek tárolása] lehetőséggel bővült a fényképezőgép menüje.
Az előre elmentett személyek érzékelése és nyomon követése mostantól előnyt élvez.**
** Előfordulhat, hogy ez a funkció nem működik, ha az arcok túl kicsik a felismeréshez, illetve profilban, szögben vagy részben elrejtve látszanak; olyan jeleneteknél, ahol a téma mozog; vagy bizonyos felvételkészítési körülmények miatt.
3. A [Save/load comm. settings on card /Kom. beállítások másolása kártyára/betöltése kártyáról] lehetőséggel bővült a fényképezőgép menüje.
A hálózati beállítások mostantól átvihetők az azonos típusú kamerák között.
4. A [Panning Assist/Pásztázási segéd] lehetőséggel bővült a fényképezőgép menüje. Pásztázó felvételekkel kompatibilis objektív használatakor a képstabilizálás és a téma elmosódásának kiküszöbölése az exponálás során következik be.
5. Javítja az Automatikus fehéregyensúly (AWB) beállítását, hogy csökkentse azt az időt, ami ahhoz szükséges, hogy az AWB eredménye láthatóvá váljon a fényképezőgép keresőjének kijelzőjén, amikor a keresőt használja.
6. A [Protect Images During FTP Transfer/Képek FTP-átvitel közben történő védelme] lehetőséggel bővült a fényképezőgép menüje. Az FTP-n keresztül küldött képek mostantól automatikusan védhetők. A felhasználó megállapíthatja, hogy a képeket továbbították-e FTP-n keresztül.
7. Kijavítja azt a hibát, amikor a fényképezőgép készülékszoftverének 1.4.0-es verzióra történő frissítését követően a fényképezőgép bizonyos EF objektívekkel való használatakor 70-es hiba léphet fel.
8. Kijavítja azt a hibát, amikor a Servo AF eredeti követési teljesítménye a felvételi körülményektől függően nem érhető el, amikor a fényképezőgép készülékszoftverének 1.4.0-es verzióra történő frissítését követően az elektronikus zárkioldóval nagy sebességű sorozatfelvételt készítenek.
9. Kisebb hibákat javít ki.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...