Panasonic hírek: vezérlőszoftverek és egy különkiadású gépváz

A Panasonic végre elérhetővé tette több fényképezőgépnek legfrissebb vezérlőszoftverét. Érintettek a szoftverfrissítésben a m4/3-os GH6 és GH5II, illetve as S5II és az S5IIX. A két m4/3-os váz esetében az új alapszoftver a DJI gimbalokkal való kompatibilitást hozza el, illetve használhatóvá válik válik a DJI LiDAR AF. A szoftverfejlesztők továbbá kijavították azt a hibát, ahol ritka esetekben kifagyhatott a gép az Apple ProRes felvételi formátum használata során. Erre tessék kattintani a firmware elérése érdekében.

A Panasonic DC-S5II és DC-S5IIX vázaknál már valamivel tágabb terű lett a frissítés, ugyanis az új firmware-rel elérhetővé válik a kézből lőhető nagyfelbontású mód, de kapunk 20-szoros nagyítást manuális élességállításhoz, illetve AF-nagyítót, ahol az AF mező alatti képrészlet kinagyítására adódik lehetőség. A fejlesztők gyorsítottak még az LCD/EVF közti váltás sebességén, javították a keresőképének láthatóságát felvételek közt, illetve növelték az általános működési stabilitást. Kattints ide.

Kép forrása: Panasonic

Érdekesség, hogy a Panasonic kínai képviselete egyedi, korlátozott példányszámú verziót adott ki a Panasonic DC-S5II-ből, ahol a feliratok a szokásos fehér helyett arany színben tündökölnek. A különkiadás apropója a Xiamen üzem alapításának harmincadik évfordulója. Összesen 500 darab lesz elérhető ebből az extra masinából, ami műszakilag megegyezik a hagyományos kiadással.

Kép forrása: weibo.com

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...