A Beastgrip akár dSLR-t varázsol okostelefonodból

Számtalan olyan rendszer létezik, amivel valamiféle objektívet tehetünk az okostelefonunk optikája elé, de egyik sem olyan sokoldalú, mint a kickstarter.com egyik legújabb csillagfénye, a Beastgrip. Sőt, ellenben sok más gyártó termékeivel, ez a cucc nem csak az Apple iPhone-jaival működik, hanem szinte az összes okostelóval!

beastgrip5

A Beastgrip tulajdonképpen egy „okos” keret, aminek több része van: az egyik egy belső, csúsztatható keret, amibe a telefont kell behelyezni (itt rögzül bomba-biztosan a telefon), egy másik része a markolat, egy harmadik része pedig az objektíveket tartó rész (37 mm-es menettel – a kellő konverterrel, közgyűrűvel akármelyik gyártó lencserendszere rácsavarozható). A Beastgrip teljes felszereltséggel helyt ad külső mikrofonnak, objektívnek, vakunak, folyton-fénynek, van rajta állványmenet és kényelmes, „igazi fényképezőgépre hasonló” markolat.

beastgrip4beastgrip3

Szinte a teljes eszköz egy egyedileg módosított (optimalizált működésű) 3D nyomtatóval készül, aminek eredményeként roppant pontos lehet az alkatrészek illeszkedése, illesztése. Ráadásul nem is lesz drága a cucc, mert a feltaláló, Vadym Chalenko, 75-85 dollár körül fogja árulni. További képek a kickstarter.com oldalon találhatóak a Beastgripről, de nézd meg ezt a termékbemutató videót is, érdemes! (Forrás: kickstarter.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...