Új táskacsaládot jelentett be a Manfrotto és a National Geographic: íme, az új Mediterranean kollekció

A Manfrotto és a National Geographic együttműködésének köszönhető a Mediterranean Collection sportos, stílusos táskacsalád, melynek hátizsákok, oldal- és életmódtáskák a tagjai. A Mediterranean kollekciót a tenger és az utazás ihlette, így nem meglepő, hogy a mélykék vászon (a táska anyaga) a Földközi-tenger mélykék színét reprezentálja; a kék-fehér díszítőelemek külön kihangsúlyozzák a tengeri irányzatot. Az okker bőrbetétek mindennek egy csipetnyi frissességet és egyediséget kölcsönöznek, ami a táskák stílusát gazdagítja. A teljes kollekciót összesen három fő karaktervonás jellemzi:

mediterranean1

  • A fotós felszerelés kiemelkedő mértékű védelme, amiért a Manfrotto itt bemutatkozó védelmi rendszere felel. A táskák belső, átrendezhető szeparátorokkal vannak felszerelve, melyek a fényképezőgépek, objektívek és egyéb tartozékok épségéről gondoskodnak.
  • Csúcsminőségű anyagok – a kollekció összes tagját a legellenállóbb anyagokból tervezték. A külső borítás puha pamutvászonból készült, amit egyedi bőrbetétek díszítenek.
  • Ergonomikus dizájn: az ergonomikus felépítésnek hála bármelyik Mediterranean táska a fotós kényelmét szolgálja. Legyen szó utazási kényelemről, vagy a fotós felszereléshez való könnyű és gyors hozzáférésről, itt minden biztosított!

Összesen hét különféle modell található a Mediterranean családban, tehát bármi is legyen az igényünk, arra találunk is választ a kollekcióban. A Medium Holsterbe belefér egy kisebb kamera a tartozékaival, a három válltáska, azaz Shoulder Bag (Shoulder Bag, Medium Messenger, Medium Tote) napi ténykedésünkhöz nyújt segítséget stílusosan úgy, hogy nem csak fotós cuccainknak, hanem a notebooknak, táblagépnek és egyéb személyes holminknak is jut hely. A Medium Sling Bag egy kényelmes és kompakt méretű válltáska, amit a mindennapos használatra találtak ki. Ebbe tükörreflexes fényképezőgépünk mellé beférnek személyes dolgaink, okostelefonunk és egyéb apróbb kacatok. A Mediterranean Small és Medium Backpack hátizsákok két részre (alsó és felső) vannak osztva, de van egy kivehető, rejtett zseb is, amibe értékeinket helyezhetjük. A fotós felszerelésnek az alsó szekcióban van hely, amihez az elülső oldalon tudunk hozzáférni. Természetesen lehetőségünk van arra is, hogy állványt és/vagy notebookot is magunkkal vigyünk kirándulásunkra.

A Manfrotto és a National Geographic Mediterranean Collection tagjait immár itthon is meg lehet rendelni, áruk az Africa kollekció darabjaiéval egyezik.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...