Nemsokára megérkezik hozzánk is a Manfrotto TwistGrip!

Te is szeretsz fotózni, videózni az okostelefonoddal? Gyakran szeretnél olyan témát megörökíteni, amihez hosszabb záridőre lenne szükséged, de végül hagyod elúszni a pillanatot, mondván úgyis bemozdulna a felvétel? Jó lenne egy adapter, amivel a telefonodat egy állványra csavarozhatnád, de nem bíznád a drágaságod egy olcsó, kopogós műanyag bazárárura? Akkor a Manfrotto TwistGrip univerzális telefonkeretet neked találták ki! Mivel ez a csúcsminőségű, alumíniumból készített tartó nem fix méretű, hanem egy csavar kilazításával széthúzható, ezért szinte az összes okostelefonnal kompatibilis.

uuid-1800px-inriverimage_399679

A Manfrotto TwistGrippel telefonod pillanatok alatt egy moduláris fotós rendszer részévé válhat: a keret alján egy szabványos, 1/4”-os menet található, amivel állványra lehet rögzíteni az eszközt. A tartó másik végére egy vakusaru foglalatot helyeztek a mérnökök, így lámpát, mikrofont, vagy más kiegészítőt lehet hozzá csatlakoztatni. Ideális kiegészítője lehet a TwistGripnek a Manfrotto mini állványa, a Pixi, vagy a Pixi EVO.

uuid-1800px-inriverimage_399681uuid-1800px-inriverimage_399682

A Manfrotto TwistGrip most májusban érkezik a Manfrotto Magyarország partnereihez, ahol körülbelül bruttó 15 000 Ft-ért lehet majd megvásárolni. A boltok listáját itt találod.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...