Kalandkamerákhoz való kiegészítőkkel jelentkezik a Manfrotto

Jó hír kalandkedvelőknek: a népszerű, olasz, kiegészítő-gyártó Manfrotto leleplezte legújabb, az „Off Road Stunt” névre hallgató kollekcióját, amit kifejezetten kaland- és akciókamerákhoz terveztek. Az új, törésálló táskák, amiket elsősorban akciókamerákhoz ajánl a gyártó, hátizsák, keménytáska és felgöngyölíthető puha tok formában is kaphatóak.

manfrottooffroadcollection

Az Off Road Stunt hátizsákban akár három kalandkamera is elfér az összes tartozékkal úgy, hogy közben még jut hely egy cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgépnek is. A hátizsák (MB OR-ACT-BP) vállpántja rendelkezik egy GoPro csatlakozóval, de hátoldalára a Manfrotto Stunt Pole is felerősíthető.

manfrottooffroadcollection2

A keménytok kicsi (MB OR-ACT-HCS) és közepes (MB OR-ACT-HCM) méretben kapható. A nagyobbikban akár három GoPro kamerát is elhelyezhetünk. Természetesen az összes tartozéknak (kábelek, töltők, akkuk stb.) is jut hely bőven, de akár egy Pixi mini háromlábat is magunkkal vihetünk.

manfrottooffroadcollection3

A kisebbik keménytokban maximum két GoPro fér el kényelmesen (tartozékokkal) – ebbe a táskába viszont állványt – érthető okokból – már nem tudunk becsomagolni.

manfrottooffroadcollection4

Érdekes elképzelést valósít meg a Manfrotto MB OR-ACT-RO felgöngyölíthető táska, ami leginkább egy szerszámos tokra hasonlít. Szeparátorokkal ellátott végébe három kalandkamera fér, míg a puha, göngyölíthető részbe a vezetékeket, akkukat, töltőket, memóriakártyákat és egyéb kellékeket rakhatjuk.

manfrottooffroadcollection5

A gyártó saját állítása szerint az Off Road Stunt kollekció tagjai kompatibilisek a legtöbb akció- és kalandkamerával, mint például a GoPro, a Sony, az SJCAM, a Nilox, vagy a Xiaomi Yi termékeivel. Természetesen ezekről az újdonságokról is készítek bemutatót a közeljövőben!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...