Canon EOS 5D Mark IV-hez ingyen objektív? Megoldható.

A Tripont Foto Video Kft. egy rendkívüli akciót hirdetett meg, amiről szerintem mindenkinek érdemes tudnia, aki a ma reggel bejelentett Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgépet szeretné előrendelni. A Tripont ugyanis egy olyan ötlettel állt elő, aminek keretein belül valaki boldog tulajdonosa lehet vagy egy új EF 24-105 mm F4L IS II USM, vagy egy EF 16-35 mm F2.8L III USM objektívnek – ingyen! Íme, a feltételek:

5dmk4b

Rendelj elő Canon Eos 5D Mark IV vázat és nyerj egy objektívet!

Most induló promóciónkban ha előrendelsz egy Canon Eos 5D Mark IV vázat, akkor megnyerheted a Canon EF 24-105mm f/4L IS II vagy a Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM objektívet.

Amennyiben a promóció időtartamán belül legalább 5 előrendelés érkezik be hozzánk, akkor egy Canon EF 24-105mm f/4L IS II objektívet, ha legalább 10 előrendelés érkezik be, akkor egy Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM objektívet sorsolunk ki az előrendelők között. Amennyiben kevesebb mint 5 előrendelés érkezik, akkor ajándékcsomaggal jutalmazzuk meg előrendelőinket.

  • A promóció időtartalma: 2016. 08. 25-től az első Canon Eos 5D Mark IV váz Tripontba való beérkezéséig tart.
  • A promóció alatt előrendelőnek az tekinthető, aki az előrendelés mellett befizet 500 000 Ft foglalót a Canon Eos 5D Mark IV vázra.
  • A beérkezett megrendeléseket a befizetések sorrendjében szolgáljuk ki, nem tudjuk garantálni az összes előrendelés kiszolgálását az első alkalommal.

Ha érdekel a dolog, látogass el a Tripont idevágó oldalára, ide.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...