Dobd el a GoPro-t! Légi felvételek drón nélkül – könnyedén

Könnyű dolga van annak, aki rendelkezik egy drónnal, és – persze – tud is bánni (repülni) vele. De mi lesz azokkal, akiknek épp nincs pár százezer forintjuk, de mégis szeretnének érdekes légi felvételeket készíteni kalandkamerájukkal? Nos, pont őket célozza meg az AER alkotója, aki egy távvezérelt repülő árának töredékéért – 63 dollárért – kínálja a megoldást.

aer1

Az AER egy habszivacsból és 3D nyomtatóval nyomtatott, műanyag váztestből álló „dobónyíl”, amibe belepattintható a GiPro Hero kamera. A Nerf játékokra hajazó terméket pont ugyanúgy kell használni, mint a habszivacs játékokat: célzol és eldobod. Ennyi. És így működik a rendszer: indítsd el a felvételt, pattintsd bele a fejbe a Hero kamerát, illeszd össze a habszivacs szárnyakat, majd csavard rájuk a fejrészt. Kész.

aer2 aer3

Az AER kompatibilis a GoPro Hero 3+, 4, és 5 kamerákkal, lebeg a vízben, és habszivacsos kialakítása miatt remekül védi a kalandkamerát. Az AER jelenleg támogatókat keres, így akit érdekel, az keresse fel őket a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon. Íme, a film a működéséről:

aer4 aer5

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...