Több EISA díjat söpört be a Canon

Idén a Canon három terméke nyerte el az EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) elismerését: a Canon EOS 5D Mark IV „A legjobb professzionális felhasználásra szánt DSLR fényképezőgép 2017-2018” címet, az EOS 77D „A legjobb fogyasztói DSLR fényképezőgép 2017-2018” díjat, míg az EF 16-35 mm F2.8L III USM „A legjobb professzionális felhasználásra szánt DSLR objektív 2017-2018” titulust kapta.

Sajtóközlemény

Az idén a Canon három terméke is elnyerte a fotóipar egyik legrangosabb elismerésének számító EISA-díjat, amelyet az Európai Kép és Hang Szövetség ítél oda minden évben a legjobb termékeknek. „A legjobb professzionális felhasználásra szánt DSLR fényképezőgép 2017-2018” díját a Canon EOS 5D Mark IV, „A legjobb fogyasztói DSLR fényképezőgép 2017-2018” díját a Canon EOS 77D modell nyerte el, míg a Canon EF 16-35 mm F2.8L III USM objektívet a szakmai zsűri „A legjobb professzionális felhasználásra szánt DSLR objektív 2017-2018” kategóriában találta a legjobbnak.

Az EISA-díjat húsz európai ország, valamint az Egyesült Államok és Ausztrália több mint ötven befolyásos elektronikai magazinjának szerkesztőiből álló zsűri ítélte oda a termékeknek. A kiválasztás legfontosabb szempontja az volt, hogy az újonnan megjelent termékek a legfejlettebb technológiákat és vonzó szolgáltatásokat ötvözzenek kiemelkedő teljesítménnyel.

„Az EISA-díj és más hasonló elismerések kulcsfontosságú visszajelzést jelentenek számunkra. A Canon iránti bizalom alapjai azon törekvéseink, hogy megújult technológiával és megbízható támogatással adjunk kiemelkedő minőségű termékeket, melyekkel a fotósok fontos vagy érdekes pillanatot minden kreativitásukkal, kompromisszumok nélkül rögzíthetnek és így képeiken keresztül megoszthatják a világgal egyedi látásmódjukat, történeteiket” – kommentálta az idei díjakat Lee Bonniface, a Canon Europe fogyasztói képalkotó eszközök divíziójának marketingigazgatója.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...