Új firmware érkezett az Olympus OM-D E-M1 Mark II vázhoz

Az Olympus kiadott egy új vezérlőszoftvert az OM-D gépcsalád zászlóshajójához, az E-M1 Mark II-höz, ami immár az 1.4-es számot viseli. A frissítés leírásában csupán egy dolog szerepel, amely szerint a mérnökök javítottak a gép általános működésének a stabilitásán, ha azt az elektronikus keresővel használjuk. Bármi is rejtőzzön a háttérben, minden E-M1 Mark II tulajnak erősen ajánlott az új firmware feltelepítése. Szokás szerint a frissítés letöltése és feltelepítése az Olympus Digitális Fényképezőgép Frissítő Programon keresztül történik. Fontos, hogy a készülék akkumulátorát a procedúra előtt teljesen feltöltsük!

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...

 • Horváth Benedek Vajk

  Az X-T2 új firmware-je után ami a követő AF sebességét nővelte kíváncsian várom mikor lép a többi gyártó. Igazán jó lenne egy ilyen teszt ami kitér erre a funckióra a MILCek között. Hiszen pont ebben van még lemaradás a DSLR-ek hez képest.

  • mlzphoto

   valóban érdekes lenne, de a teszt megvalósítása eléggé nehézkes lenne. bármikor, tetszőleges számban reprodukálhatónak kell lennie minden részletének, ami nem olyan egyszerű.

   • Horváth Benedek Vajk

    Azert lehetne talalni kozel hasonlo helyzetekrt akar 1vs1 tesztekre igaz nehéz számokra ezt leforditani

    • mlzphoto

     hát pont ez a számokra fordítás jelenti számomra a fejfájást 🙂

 • JetFly

  Mostanában azon morfondírozok, h “downgradelni” kellene egy ilyenre, vagy egy pana g9-re, szimplán a kisebb súly, és a rugalmasabban (nekem optimálisabb átfogású zoom, pl 12-100 f4) használható objektívek miatt… De mondjuk az új 17 f1.2 is megdobbantotta a szívem…
  A vicc az egészben, ha megválnék a használt nikonos cuccaimtól, gyakorlatilag nulla befektetéssel átnyergelhetnék mft-re, zsír új vázat + objektíveket beleértve…

  • mlzphoto

   nosza! én már évekkel ezelőtt megtettem.