Megújult a Peak Design Everyday Line termékcsaládja!

Megújult a Peak Design városi, mindennapi használatra is alkalmas fotós táskacsaládja, az Everyday Line. A többféle méretben és színválasztékban kapható oldal- és válltáskák, valamint hátizsákok egyedileg kialakítható belsővel (FlexFold panelek), divatos és strapabíró külsővel rendelkeznek. Az második, úgynevezett „V2” generációt a vevői visszajelzések alapján alakította ki a gyártó. Íme, a sajtóközlemény:

Sajtóközlemény

Megújult a Peak Design Everyday Line termékcsalád

Az ikonikus Everyday Line a Peak Design városok ihlette termékcsaládja. Olyan táskák, amelyek egyaránt alkalmasak a mindennapi használatra és fényképezőgépek szakszerű tárolására.

Az termékcsalád összes táskája testre szabható belső résszel, több oldali hozzáféréssel, bővíthető űrtartalommal és időjárás biztos külső vászonnal rendelkezik. Az Everyday Line termékcsalád második generációja (V2) egybeolvasztja a számos benne található funkcionalitást és esztétikai fejlesztést a vevői visszajelzésekkel és tervezési szakértelemmel.

Everyday Backpack V2

Az ikonikus Everyday termékcsalád többszörösen díjnyertes táskája az Everyday Backpack, a rendszerezés, bővíthetőség és védelem tökéletes egyvelege.

Az egyedi MagLatch zár biztosítja a gyors felső hozzáférést. Valamint a táska kettős oldalsó időjárásálló cipzárral is fel van szerelve. Belső felépítését tekintve 3 hajtogatható FlexFold elválasztó panel segítségével saját igény szerint rendszerezhető a belső felépítés.

A táska 100%-ban újrahasznosított, időjárásbiztos 400D külső borítással rendelkezik. A rögzíthető pántoknak köszönhetően sokoldalú hordozhatóságot kínál. A 20L-es változat fekete, éjkék, szénszürke és hamuszürke, míg a 30L-es táska fekete, éjkék, szénszürke színben lesz elérhető.

Everyday Backpack Zip V2

Az Everyday Backpack Zip funkcionálisan és vizuálisan is egyszerűbb változata az Everyday Backpack táskának, amely ideális mindennapi használatra, továbbá könnyebb felszerelések tárolására.

Az 270 fokos cipzár 4 kocsival van felszerelve, így bármelyik oldalról könnyű hozzáférést biztosít a táska tartalmához. Belső felépítését tekintve 3 hajtogatható FlexFold elválasztó panel segítségével saját igények szerint rendszerezhetőek az eszközök. A táska 100%-ban újrahasznosított, időjárásbiztos 400D külső borítású. Két bővülő oldalzsebbel, poggyászra rögzíthető pánttal és 2 külső rögzítőpánttal is rendelkezik. A 15L-es változat fekete, éjkék, csontszín és hamuszürke, míg a 20L-es táska fekete, éjkék, szénszürke színben lesz elérhető.

Everyday Messenger V2

Hozzáférhetőség, szervezettség és védelem. Ezek a tulajdonságok teszik az egyik legkedveltebb modellé az Everyday Messenger táskát. Az egykezes MagLatch zárókapocs lépcsős felépítésének köszönhetően akár 6 literrel növelhető a belső térfogat és biztosított a könnyű hozzáférés. A FlexFold paneleknek köszönhetően tetszés szerint alakítható a belső tér. Kívülről időjárásbiztos 100% újrahasznosítot 400D nylon vászonborítás biztosítja az eszközök védelmét. A külső variálható pántok rendkívül sokoldalú hordozhatóságot tesznek lehetővé.

Az Everyday Messenger egy plusz időjárásbiztos cipzárral felszerelt külső zsebbel, fix párnázott kézipánttal és vállpánttal rendelkezik. A 15L-es táska fekete és hamuszürke színben lesz elérhető.

Everyday Sling V2

Az Everyday Line termékcsalád legkisebb és legkönnyebb terméke az Everyday Sling. Minimalista design szellemében megalkotott táska mindennapi tárgyak vagy fotós felszerelések tárolására. 3L, 6L, 10L-es változatokban kapható. A kompakt fényképezőgéptől a profi DSLR gépekig, objektívekig és a 13″ laptopokig minden eszközhöz megtalálható a megfelelő méret. A variálható pánt segítségével használható váll- vagy övtáskaként, továbbá megszoríthatjuk a pántot ezzel biztosabb tartást adva a táskának. A 3L-es és 10L-es változat fekete és hamuszürke,míg a 6L-es táska fekete, hamuszürke és éjkék színben lesz elérhető.

  • A 3L-es táska 1 db, míg a 6L-es és 10L-es modell 2db variálható FlexFold panellel érkezik.
  • A 3L-es és 6L-es táska 2 nagy és 4 kisebb, míg a 10L-es modell 4 kisebb belső rugalmas zsebbel érkezik.
  • A 3L-es és 6L-es táska övtáskaként és válltáskaként is hordható, a 10L-es modell csak válltáskaként hordható.

Everyday Tote V2

Az Everyday Tote 15L táska az egyszerű elegancia jegyében született. Ötvöződik benne a funkcionalitás, az eszközök védelme és a gyors hozzáférés lehetősége. Extra széles, mágneses felső hozzáférési ponttal és plusz időjárásbiztos cipzárral is rendelkezik. FlexFold panellel ellátott belső felépítés a tökéletes szervezhetőség érdekében.

Továbbá a tervezés során helyet kapott egy rugalmas zseb napszemüveg tarolására és egy 13” méretű laptopzseb is. Kívülről egy impregnált vászon borítás gondoskodik a védelemről. A külső zsebeknek és a plusz rögzítőpántoknak köszönhetően még több tárolási lehetőséget kapunk. A 15L-es táska fekete és csontszínű változatban lesz elérhető.

Everyday Totepack

A letisztult megjelenés és a hátizsák kényelme most egy táskában. Az Everyday Totepack minden helyzetben megállja a helyét. Az elrejthető párnázott vállpántok segítségével könnyedén átalakítható kézitákával. Az extra széles mágneses felső nyílás és két oldalsó időjárásbiztos cipzár biztosítja a könnyű hozzáférést a táska tartalmához. A csontszínű változaton az egyedi bőrbetétek exkluzív megjelenést kölcsönöznek a táskának. Az extra rögzítőpántok pedig lehetővé teszik kabát vagy akár egy jóga matrac rögzítését a táskához.

Belülről a FlexFold panelek kitűnő rendszerezést biztosítanak. Továbbá több rugalmas belső zseb és egy 15” laptop zseb is helyett kapott a tervezés során. A 20L-es Totepack fekete és csontszínű változatban lesz elérhető. (Képek forrása: Peak Design sajtóközlemény)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...