Új fotós táskákat jelentett be a Vanguard: íme a Sedona és a Reno sorozat

A Vanguard új fotós hátizsák családokat jelentett be, így nem sokára várható a Sedona és a Reno érkezése. A Sedona strapabíró terepzsák család, amely inkább a hagyományos, kirándulós hátizsákokra hasonlít, míg a Reno a városi viseletet képviseli. A Sedonából lesz hagyományos, „kétvállas” és sima, egy keresztpántos változat, melyeket a gyártó három méretben kínál majd. A fotós hátizsákokban elérhető egy külön fach is, ahová hagyományos terheinket pakolhatjuk (pl. pénztárca, uzsonna stb.). Ha azonban a teljes hátitáskát sima tehercipelőként szeretnénk használni, úgy erre is van orvoslat: a fotós belső egyben kiemelhető.

Sedona-45BL-1

Sedona 45 BL

Az összes modellre fel lehet erősíteni mono- és tripodokat egyaránt, így az állványhasználat előnyeiről és örömeiről sem kell lemondanunk. Hosszabb túrákra akár hálózsákot is vihetünk, ezeket külön pánttal lehet a táskák tetejére felfogatni. A Sedona modellek 100 dollárról indulnak, s 170 dollárért lehet megvásárolni majd a legnagyobb változatot.

Reno-22OR-1

Reno 22 OR

A Reno család kétféle méretben válltáskákat, egy méretben mono-pántos táskát, és három méretben hátizsákot kínál. Mindegyik termék erős nejlon anyagból készül, tehát a strapabírás garantált. A Reno modellek kedvezőbben kaphatóak, a legkisebbért 35 dollárt, míg a legnagyobbért 120 dollárt kérnek a boltban. A Vanguard táskák itthon a bluechip.hu webáruházában kaphatóak.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...