Bocsánatért esdekel a Nikon

Mikor először elolvastam a hírt, nem hittem a szemeimnek. No, nem csak azért, mert valaki ilyesmiért kér elnézést, hanem azért, mert elnézést kér! A Nikon főhadiszállása hivatalos bocsánatkérését adott ki, aminek oka egyszerűen az, hogy túl kevés Nikon 1 V3 fényképezőgépet küldtek szét szerte a világba és elviselhetetlen hiány alakult ki, amiért többen összeráncolták homlokukat. Én magam is nemrég teszteltem a Nikon legújabb tükör nélküli rendszercsodáját, s bizony azt kellett róla mondanom (írnom), hogy nem rossz gép!

nikon1v3

No, de vissza a hír eredeti tartalmához. A bocsánatkérésben az szerepel, hogy a piaci igény sokkalta nagyobb a készülék iránt, mint azt a Nikon gyártókapacitással bírja. A korábbi tapasztalatok alapján viszont feltehetjük a kérdést, hogy vajon sokkal többen rendelték-e meg, mint amire a Nikon számított, vagy egyszerűen maga sem bízott a gép sikerében, ezért túl keveset rántottak le a gyártósorról a japánok. Nem titok ugyanis, hogy a CaNikon korábbi MILC-es próbálkozásai olyan csekély sikereket értek el, hogy a Canon tükör nélküli masinája például az USA-ban nem is kapható.

Csak reménykedhetünk abban, hogy most, hogy a Nikon végre látja és tapasztalja a MILC-ek utáni igényt (csak jót kell letenni az asztalra, ugye?), beindul valami a fejekben és a tervezőasztalokon egyaránt. (Forrás: petapixel.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...