Ha esetleg épp rendszervakut keresel, nézd meg a Phottix Mitros+ TTL villanót

Ha rendszervakut keresel fényképezőgépedhez, és fontosak számodra a jó ár/érték arány mellett a szolgáltatások és a funkciók is, amiket a kiszemelt villanó nyújt, akkor nézd meg a Phottix Mitros+ TTL egységét, ami vezeték nélküli, rádiós jeladó- és vevőként is képes működni. A Phottixnál 3 éves fejlesztés előzte meg a csúcskategóriás Mitros+ piacra bocsátását, amely megvásárolható Canon, Nikon és Sony (Minolta) rendszerekhez. Természetesen minden olyan funkcióval felvértezték, amiket a fotós ebben a kategóriában elvár: TTL vezérlés, beépített infravörös kioldás (master és slave móddal), AF segédfény, automatikusan/manuálisan zoomoló vakufej, rövid újratöltési idő, USB port, amin keresztül firmware-t lehet frissíteni, valamint 3,5 mm-es aljzat a szinkronizáláshoz.

phottixmitros

A 4 db AA (ceruza-) elemmel működő, 58-as kulcsszámú, 24-105 milliméteres gyútávot lefedő rendszervakuhoz külső tápellátást is csatlakoztathatunk, ha erre van igényünk. A fejet 360 fokban elforgathatjuk, míg dönteni -7°-90° között lehet. Az összesen 4 csatornával rendelkező vezeték nélküli vezérlés hatósugara épületen belül 12-16 méter, míg a szabadban 7-9 m. Mérete 202,8 x 77,5 x 58,3 mm, tömege elemek nélkül 427 gramm.

odin_mitros

A Phottix Mitros+ TTL kompatibilis a Phottix Odin TTL vakukioldóval, és külön-külön vagy szettben is megvásárolhatóak a Tripont fotós szaküzletben, illetve webáruházukban.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...