A kamerám – modern hiszekegy

Ez az én kamerám. Sok hozzá hasonló van, de ez az enyém.

A kamerám a legjobb barátom. Ő az életem. Uralnom kell, ahogyan az életemet is uralnom kell.

A kamerám nélkülem haszontalan. A kamerám nélkül haszontalan vagyok. Pontosan kell lőnöm a kamerámmal. Pontosabban kell lőnöm, mint az ellenfelem, aki megpróbál kilőni engem. Exponálnom kell, mielőtt ő exponálna. Úgy lesz..

A kamerám és én, mi tudjuk, hogy a fényképészetben nem az ellőtt képek száma számít, se nem a sorozatsebesség, se nem a szenzor felbontása. Tudjuk, hogy csak a jó kép számít. Így lesz..

A kamerám épp annyira ember, mint én, mert ő az én életem. Ezért úgy nézek reá, mint testvéremre. Megismerem gyengéit, erényeit, alkatrészeit, objektívjeit és váztestét. Tisztán és bevetésre készen fogom tartani a kamerámat épp úgy, ahogyan magamat is tisztán és bevetésre készen tartom. Egymás részeivé válunk. Úgy lesz..

Istenre esküszöm, kamerám és én, mi vagyunk e generáció szemei. Mi vagyunk az élet pillanatainak mestere. Mi vagyunk életünk megmentői.

Így legyen, míg az egész életet meg nem örökítettük, míg nem maradt elmulasztott pillanat, csupán gyönyörű emlékek! (Forrás: petapixel.com)

panasonic_dmc-gh4

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...