Mandzsettagomb fotósoknak – akár karácsonyra is jó buli

Úgy rémlik, régebben már volt valami hasonlóról poszt itt a blogon, de a kereső azt ajánlja „próbáld újra”, ha rákeresek, a „mandzsettagombra” szóval, akkor íme, legyen hát róla (ismét?) egy írás! Közeleg a karácsony, sokan nem tudjuk, mivel ajándékozzuk meg párunkat, barátainkat, szüleinket, gyerkőceinket, vagy akár kedvenc munkatársainkat. Valamivel könnyebb dolga van az ajándékozónak, ha tudja az ajándékozottról, hogy mi a hobbija, munkája, így a fehér borítékba bújtatott ajándékkupon, vagy húszezres helyett elegánsabb megoldás lehet például egy darabka divatot adni a kiszemeltnek. Szerencsés esetben még be is jöhet a számításunk és valóban tetszik majd a kegytárgy (vagy használati eszköz), amit jó szándékkal, tiszta szívből teszünk majd a fa alá.

mandzsettagomb

A nagy vízen túl, az USA-ban (akikkel most különösen jóban vagyunk, ugye..) az egyik legnagyobb fotó-videó és hangszer (meg ami még) raktárkészlettel rendelkező üzlet, a B&H Photo kínálatában feltűnt egy módválasztó tárcsát utánzó mandzsettagomb-szett, amit 24 dollárért (plusz ÁFA, vám, posta) meg is vásárolhatunk. „Ez egy elegáns módja annak, hogy kifejezzük fotós szenvedélyünket és feldobjuk az amúgy formális öltözékünket. A stílusos mandzsettagomb nem csak párbeszédindító szerepkört tölthet be, hanem kifejezi egyediségünket is.[…]” – írják róla.

Azonban óvatosan azzal a rendeléssel! Gondoljuk át, hogy kit is szeretnénk meglepni ezekkel az egyedi mandzsettagombokkal, hiszen már ránézésre is látszik, ezek nem egy profi gépét juttatják eszünkbe – azokon ugyanis nincs mosoly-mód és zöld négyzet.. (Forrás: thephoblographer.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...