Fényképezőgép-választóval segít dönteni a Canon

Aki szeretne megismerkedni a fényképészettel, és pont gépvásárlás előtt áll, gyakran találkozik a döntéshozatal problematikájával. „Mi lenne számomra ideális? Mivel tudom meg- és kitanulni a fotózás fortélyait? Mi az,a mi fölösleges számomra?” – ha ilyenkor nincs „kéznél” egy kompetens segítő, akkor előfordulhat, hogy aspiránsunk túlköltekezik, vagy olyan gépet vásárol, ami teljesen alkalmatlan a tanulásra, vagy épp a továbblépésre. Itt lép képbe a Canon weboldalán található segédlet, ami útbaigazítást adhat, ha legalább már azzal tisztában vagyunk, hogy kompakt (zárt rendszer), vagy cserélhető objektíves (nyitott rendszer) fényképezőgépet szeretnénk vásárolni.

canongepvalaszto

„Egy olcsóbb tükörreflexes vagy egy jól felszerelt kompakt gép lenne a jobb választás?

A Canon magyar honlapja már a hasonló dilemmák eldöntésében is segíteni tud a látogatóknak. A fényképezőgép-választó funkció nem csak teljesen kezdő, hanem amatőr fotósoknak is segít kiválasztani az igényeikhez leginkább illeszkedő digitális fényképezőgépet anélkül, hogy ehhez száraz specifikációkat kellene olvasniuk oldalakon át.

Napjainkban ugyanis már nem egyszerű feladat kiválasztani az igényekhez legjobban passzoló digitális fényképezőgépet. A kompakt és bridge modellek képességei az elmúlt években olyan sokat fejlődtek, hogy számos felhasználási típus esetén versenyre kelnek a nagyméretű tükörreflexes társaikkal. Nem véletlen, hogy ma már a könnyen hordozható kompakt digitális fényképezőgépből is léteznek kezdőknek szánt automata, és lelkes hobbi fotósoknak szánt, széles körű manuális beállításokat biztosító típusok is.

A Canon készülékválasztója közérthető kérdésekkel segít kiválasztani az igényekhez illő gépet a zsebre vágható kompakt készüléktől kezdve a professzionális DSLR modellig. A pontos paramétereket az érdeklődők megismerhetik a legenerált ajánlólistáról. Emellett arra is módjuk van, hogy a számításba jövő modellek képességeit részletekbe menően összehasonlítsák, hogy a vásárláskor még véletlenül se derüljön ki, hogy egyik vagy másik funkció esetleg hiányzik, vagy értéke elmarad az elvárttól.”

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...