Nyári akciók szemléje – most jól járhat az, aki fotós cumót szeretne vásárolni

Itt a nyár, a kánikula, a hőguta – de szerencsére akadnak jó dolgok is a hőségben: nyáron egyre több gyártó, egyre több szaküzlet kínál különböző akciókat, s adnak nem ritkán igen komoly engedményeket termékeikre. Csokorba szedtem nektek párat, hogy hol, és milyen fotós kiegészítővel járhattok különösen jól, íme!

A Canon Hungária Kft. például „nyári cashback” akciójával csalogat, ahol még a július 27-ig Canon terméke(ke)t vásárlók igényelhetnek vissza készpénzt a gyártótól. A pénzvisszatérítés mértéke akár 61 000 Ft is lehet, de kaphatunk Adobe szoftvert, vagy egyéb tartozékokat ajándékba. A promócióban részt vesz az összes hivatalos viszonteladó, mint például a Fotoplus, a Media Markt, vagy a Tripont. Mindenképp látogassatok el a forgalmazók honlapjára, ahol részletes információt kaphattok a cashback kapcsán!

canonakcio

Hasonlóan a Canon promóciójához, a Nikon Magyarország Kft. is visszafizeti pénzünk egy részét, így például a D3300 dSLR árából 13 000 Ft, a D5300 árából szintén 13 000 Ft, míg a D7100 fényképezőgép árából 25 000 Ft jár vissza, ha augusztus 31-ig vásárlás mellett döntünk. Az akcióban résztvevő viszonteladók országszerte megtalálhatóak, a Budapesti vásárlóknak ajánlom az Artwork, a Fotoplus, a Tripont szaküzleteit.

nikoncashback

A m4/3 rendszerek kedvelőinek sem kell üres kézzel hazamenniük, ugyanis az Olympus magyar kirendeltsége is pénzvisszatérítést kínál. Az augusztus 31-ig igényelhető, akár 30 000 Ft elsősorban az OM-D széria E-M10-es tagja és annak szettjei után jár, de a gyártó négy m4/3-os objektívet is kedvezményesen árul, ahol akár 47 000 Ft lehet a visszajáró pénzösszeg! Akinek az Olympus csúcskategóriás gépére, az OM-D E-M1-re fáj a foga, az is jól járhat, ha besétál az egyik viszonteladóhoz, lead egy tetszőleges márkájú/típusú, működő/működésképtelen fotómasinát: a kasszánál azonnal jóváírnak 60 000 Ft-ot ÉS ajándékba kap egy HLD-7 markolatot a vázhoz!

olympus_penzvisszaterites_2015

Ha hordozható, stúdióminőségű, igazán profi vakurendszert keresel (kvázi egy külső helyszíneken használható, hálózatfüggetlen rendszert), de eddig az ára miatt nem tudtad magadat rávenni a végső lépésre, akkor most segíthet a Tripont akciója: ex-demó Profoto B2 250 AirTTL to-go kit, OCF speedring, OCF softbox 2 octa, és OCF grid kit szetteket lehet most 15% kedvezménnyel megvásárolni. A kedvezmény azokra a szettekre vonatkozik, melyek korábban fotós rendezvényeken, kiállításokon lettek bemutatva.

profotokit

Aki siet, július 31-ig jóval kedvezményesebben juthat Panasonic m4/3-os fényképezőgéphez, vagy objektívhez! A promóció értelmében akár 50 000 Ft is visszajár, ha a japán gyártótól fényképezőgépet, lencserendszert vásárolunk. Kis ízelítő: a DMC-GH4 váz 50 000 Ft kedvezménnyel 399 990 forintért vihető, a DMC-GX7 váz 15 000 Ft kedvezménnyel 169 990 forintért vásárolható meg, míg a DMC-LX100 csúcskompakt 244 900 Ft helyett most 229 900 forintért vihető haza. Az akcióban az összes hazai Panasonic viszonteladó részt vesz, így a Fotoplus és a Tripont is.

panasonic

Ha roppant stabil, erős, ugyanakkor minőségi és könnyű háromlábra fáj a fogad, akkor a Manfrotto Magyarország kínálatában találhatod meg a neked valót: a szénszálas állványok most 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, de az akció csak július 30-ig (és a készlet erejéig) tart! Budapestieknek az Artwork, a Fotoplus és a Tripont szaküzleteit ajánlom figyelmükbe.

manfrottocarbon

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...