Hadd cipelje a hátizsákod a nyakadba akasztott fényképezőgépet!

Imádod a nagy, nehéz, „igazi” fényképezőgépeket? Gyakran jársz fotogén tájakon, és viszed magaddal a teljes fotós szetted? Nem szereted, ha pár óra után a földig húzta a nyakad a nyakpántra akasztott édes teher? Akkor ezt a különleges nyakpántot neked találták ki! A „The Camera Lift-Strap” ugyanis annak ellenére, hogy egy nyakpánt, nem a nyaki csigolyákat terheli, hanem a hátizsákra viszi át a ráakasztott fényképezőgép és objektív súlyát.

cstrap2

Az egyszer, de zseniális eszköz működését a lenti animáció mutatja be. Persze, ahhoz, hogy ki lehessen használni a termék fő funkcióját, olyan fotós hátizsákra lesz szükségünk, amelynek van akasztója/füle. A The Camera Lift-Strap könnyűszerrel csatlakoztató a hátunkon hordott táskához – ha elég nehéz a nyakunkban lógó gép/optika párosítás, akkor még akár a hátizsák súlyérzetét is jótékonyan befolyásolhatja! Öncipelő rendszer? Nem egészen, de a jól elosztott tömeg kevésbé fárasztja le a fotóst, így több idő marad a lényegre: a fényképezésre.

A PONTE Leather Co. a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon indított gyűjtése még tíz napig fut, egyelőre csak 79 támogatótól szedtek be 4882 dollárt (a cél kereken 10 000 USD elérése).

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...