Most akciós áron kapható a Blackmagic Video Assist

A Tripont szaküzletében most akciós áron vásárolható meg a Blackmagic Video Assist kontroll monitor és felvevő készülék. Az eddigi 180 900 forint helyett most raktárról 134 899 forintért vihető a termék. Rövid leírása következő:

cikk_229014

A Blackmagic Video Assist lehetőséget ad professzionális monitorozásra és felvételre. SDI és HDMI be-/kimeneten keresztül lehet csatlakoztatni videokamerát vagy dSLR-t. A termék gyakorlatilag egy 5”-os, Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontású érintőképernyős monitor, amit beépített felvevő egységgel is elláttak. Az érintőképernyő lehetővé teszi a beállítások, a hisztogram, az időkód és még sok más egyéb paraméter egyszerű, gyors elérését. Az eszköz tömörítetlen, 10-bites Quicktime Apple ProRes 422 (HQ), Avid DNxHD Quicktime és Avid DNxHD MXF formátumokban képes felvenni. Az adatfolyamot UHS SD kártyára lehet menteni. A Blackmagic Video Assiston SDI és HDMI ki- és bemenet, fülhallgató jack-dugó, külső táp csatlakozó és 2 akkumulátor kapott helyet (LP-E6 akkumulátor) – mindez magas minőségű alumínium kereten került rögzítésre.

cikk_229014 (1)

Aki tehát már régóta vágyott erre a termékre, de eddig nem lépett a tettek mezejére, az most jól járhat. A Tripont webshopja errefelé található.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...