Öt év garanciával, egyedi V-Loggal és Máltai workshoppal indul a GH5 forgalmazása

Kiterjesztett garancia és V-Log

Mától előrendelhető a Panasonic új csúcsragadozója, a DMC-GH5, ami az igen népszerű DMC-GH4 váltótársaként érkezik március végén/április elején a boltokba. Aki tehát március 20-ig előrendeli a GH5-öt, az öt évre szóló garanciát és egyedi kódot kap a V-Log funkció aktiválásához. Idézem az eredeti szöveget:

„Az előrendelésről kapott visszaigazolás után regisztráljon a www.lumix-gh5.eu oldalon, egy itt található űrlap kitöltésével. A regisztrációt követően egy kereskedő fogja felvenni Önnel a kapcsolatot és további információkkal fog szolgálni. Az adatok ellenőrzése után megkapja az öt évre szóló garancialevelet és egy egyedi kódot a V-Log funkció aktiválásához.

A GH5 kamerával V-LogL formátumban rögzíthet videót, a DMW-SFU1 szoftverfrissítési kulcs segítségével. A szoftverfrissítési kulcs a keresőtáblát (Look Up Table, LUT) is aktiválja a kamerában, így a felhasználók lejátszhatják a V-LogL formátumban rögzített felvételt a kamerájukon.”

Az akcióban alábbi szaküzletek vesznek részt:

Máltai workshop a DMC-GH5 megismeréséhez

A DMC-GH5 jövendő tulajdonosai közül március 29. és április 2. között legfeljebb tizenketten vehetnek részt egy izgalmas Máltai fotós workshopon, ahol Mikołaj Nowacki, a Panasonic Lumix G európai nagykövete vezet majd. Íme, a részletek:

„Az öt napos fotós workshop Máltán csodálatos alkalom arra, hogy megismerje a Földközi-tenger festői szigetének kultúráját és építészetét. Ha szeretné megtudni, mit tudnak a legújabb Lumix kamerák, és szeretne Európa egyik legjobb fotósától tanulni, ne késlekedjen, jelentkezzen most!

Mikor Jacob James felkért, hogy vezessek egy workshopot Dél-Európában, egy percig sem haboztam. Nagyon élvezem, amikor Panasonic kamerákkal dolgozom. Alig várom, hogy megoszthassam tudásomat azokkal, akiknek szintén a fotózás a szenvedélyük!” – mondta Mikołaj Nowacki, a Lumix márkanagykövete.

A workshop résztvevőinek nagyszerű programokat terveznek. Megtekinthetik többek között Málta Függetlenség napi ünnepségét, amelyet minden évben március 31-én tartanak. Ezen a napon Málta fővárosában, La Valettában lenyűgöző felvonulásokat rendeznek. Fantasztikus lehetőség ez a résztvevőknek arra, hogy az eseményeket filmre rögzítse, és tovább fejlessze képességeit az utcai fotózás terén.

A Mikołaj Nowackival való együttműködésünk most kezd igazán alakulni. Hihetetlen nagy öröm olyasvalakivel dolgozni, akinek ilyen óriási a tudása, és azt szívesen meg is osztja másokkal. Úgy gondolom, hogy a máltai workshop a Panasonicon túl elsősorban a résztvevőknek fog a javára válni, akik kiváló felszereléssel dolgozhatnak és a Lumix G márkanagykövetétől tanulhatnak” – mondta Klara Ufnalewska, kelet-közép európai PR menedzser.

Mikołaj Nowacki az egyetlen lengyel a Lumix nagykövetek között. Számos lengyel és nemzetközi fotós verseny győztese. Dolgozott a The New York Timesnak, a Le Monde-nak, a Sternnek és sok más neves kiadványnak. A National Geographic lengyel kiadásának hivatalos fotósa.

A workshop részletes programjáért és más fontos információkért kérjük látogasson el ide:

https://intrepidexposures.com/photo-tours/malta-masterclass/?c=04007ae3e449

Mikołaj Nowacki Lumix G nagykövetről itt tudhat meg többet:

http://www.mikolajnowacki.com/

https://www.instagram.com/mikolajnowacki

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...