Érdekel, hogyan készülnek a legjobb divatfotók?

Ha érdekel a divatfotózás világa, és szívesen megtanulnál pár fontos trükköt, gyere el augusztus 11-én az MM Studio boszorkánykonyhájába, ahol több előadó fogásait lesheted el. „Idén augusztusban indul az Essential Photography Series, melynek során profi stúdiókat szeretnénk megismertetni veletek. Az Első állomás az MM Stúdió, ahol egy teljes napot tölthetsz el Gregus Máté és Patinszki Misa társaságában. Résztvevőként folyamatos programokon, előadásokon és termékbemutatókon vehetsz részt. Mindemellett barátságos környezet, jó hangulat és welcome drink várja az érkezőket a Hungária Pezsgő jóvoltából.”

Merülj el a divatfotózás rejtelmeiben az MM Studio-val

Kezdés: 10:00 Zárás: 18:00

Helyszín: MM Studio – 1087 Budapest, Baross tér 1. 13-as kapucsengő

Programok:

  • Ételfotózás előadás
  • TAMRON termékbemutató és teszt
  • Beszélgetés a divatfotózásról Zsólyomi Norberttel
  • Portréfotózás előadás Gregus Mátéval
  • Profoto gyorsvaku szinkron előadás Bedő Dániellel
  • Beszélgetés Borzi Viviennel

A résztvevők különböző kedvezményeket zsebelhetnek be. Az eseményt visszaigazolók és megosztók között kisorsolunk 5 óra stúdió használatot az MM Studio-ban. Egész napos bérlet akcióval is várunk: az 50 000 Ft értékű 10 órás bérlés 38 000 Ft-ért lefoglalható a rendezvény napján. És ha nem foglaltál még az MM-ben, az első foglalásod esetén megduplázzuk az órák számát, melyeket szeptember 31-ig használhatsz fel.

Emellett még TAMRON és Profoto kedvezményekkel várunk, amit a későbbiekben beválthatsz a Tripontban.”

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Még több információt a Tripont Foto Video Kft. oldalán olvashatsz, ahol emailben el is küldheted a jelentkezésedet a programra!

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...