Három új, érdekes fotós alkalmazást jelentett be a Google

Az „Appsperiments” (kb. alkalmazáskísérletek) programjának keretein belül a Google három új fotós alkalmazást jelentett be a nagyközönségnek. Érdekes módon az appok között akad olyan is, ami csak iOS alatt fut, illetve olyan, ami Android és iOS alá egyaránt elérhető. Az új programokat a fejlesztők „Motion Stills” alkalmazása ihlette, amit még tavaly mutattak be. Mindhárom újdonság önálló app, de mivel kísérleti technológiára épülnek, ezért a Google folyamatosan fejleszteni fogja őket.

A Storyboarddal videoklippeket vehetünk fel, melyekből az alkalmazás automatikusan kivesz hat képkockát, amiket képregény stílusban tár elénk. Ha nem tetszik a szelekció egy frissítéssel újabb kockákat választ a szoftver.

A Selfissimo! egyfajta automatizált, fekete-fehér képeket készítő fotóbódé, ami az okostelefon képernyőjének megérintése után automatikusan készít egy-egy felvételt, ha pózolsz a kamera előtt.

Az utolsó a sorban a Scrubbies, amivel videóinkat „remixelhetjük” lemezlovasokhoz hasonlóan, gyors előre-vissza simításokkal. (Forrás: fstoppers.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...