Még lehet jelentkezni az Olympus nemzetközi fotópályázatára – milliós a tét!

Még február 26-ig lehet jelentkezni az Olympus Global Open Photo Contest fotópályázatra, ahol nem csak profik, hanem amatőr fotósok is összemérhetik tudásukat. A szervezők összesen hat témában várják a pályaműveket: „Getting Outside” („Gyerünk a szabadba”), „Art” („Művészet”), „Power of Life” („Az élet ereje”), „Light” („Fény”), „Stories” („Történetek”) és „Connections to Cherish” („Ápoló kapcsolatok”). Íme, a részletek:

Olympus Global Open Photo Contest 2017-18 fotópályázat

Az Olympus 2017. november 27-én induló, Olympus Global Open Photo Contest 2017-18 néven futó fotópályázatot hirdet meg, melyre a világ profi és amatőr fotósait egyaránt meghívja – a fotós felszereléstől függetlenül. A pályázatra 2018. Február 26-ig, a https://gopc.olympus-global.com/2017 weboldalon lehet jelentkezni.

A Global Open Photo Contest pályázattal az Olympus inspirálni szeretne mindenkit a világ más megvilágításban, a szokásostól eltérő perspektívából történő szemléléséhez. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő verseny immáron a világ egyik vezető fotópályázatává vált – 2016-17-ben több mint százezer pályázóval. A pályázat mindenféle eszközt és fotós stílust elfogad, a következő hat, az Olympus által megálmodott kategória témáiban: “Getting Outside” („Gyerünk a szabadba”), “Art” („Művészet”), “Power of Life” („Az élet ereje”), “Light” („Fény”), “Stories” („Történetek”) és “Connections to Cherish” („Ápoló kapcsolatok”).

A pályázatra jelentkezéshez regisztráció szükséges a https://gopc.olympus-global.com/2017 weboldalon, legalább egy kép feltöltése mellett. Minden pályázó kategóriánként legfeljebb öt képpel pályázhat. A képeket JPEG formátumban, maximum 15 MB fájlmérettel kell feltölteni. Minden jelentkezés elfogadásra kerül, mely 2017. november 27, 11:00 órától (JST) 2018. február 26. 15:59-ig (JST) megtörténik.

A győztes pályázatok kiválasztását hat neves fotósból álló zsűri végzi – bemutatásuk a pályázat weboldalán, 2018 júniusának elején várható. A fődíjat egy győztes kapja, egy OM-D E-M1 Mark II digitális fényképezőgép, egy M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO objektív és 1 millió jen formájában – a győztes kiválasztásában minden pályázat részt vesz, kategóriától függetlenül. A további díjak kategóriánként nyerhetők – az első, második és harmadik helyezett Olympus fényképezőgépet, további különdíjasok pedig egy-egy Moleskine Custom Edition noteszt kapnak.

A pályázat részvételi feltételeiről és szabályzatáról, a díjakról és a zsűriről további információ: https://gopc.olympus-global.com/2017.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...