Már kapható a Sekonic új fénymérője, a Flashmate L-308X

A Sekonic új fénymérője, a Flashmate L-308X nem csak fotósok, hanem filmkészítők igényeit is kielégíti. A zsebméretű termékben megtalálható az összes olyan funkció, amit már az L-308S és az L-308DC is nyújtott. Az olyan szolgáltatásoknak köszönhetően, mint amilyen például a rekeszprioritásos (F) fotós mód, az ISO 850 érzékenység, ami a Canon Cine kameráinak alapérzékenysége (pl. a C300), vagy az egyedi kialakítású test és az automata háttérvilágítással ellátott LCD, az L-308X korunk egyik legjobb ár/értékű fotós és videós fénymérője. Az L-308 utódja már meg is vásárolható: a Tripont Foto Video Kft. webshopjában bruttó 74 900,- forintért lehet megrendelni.

Sajtóközlemény

Okos, kompakt, intuitív: megérkezett a Sekonic L-308X

A design és fejlesztések terén élenjáró innovatív fénymérők gyártója, a Sekonic bejelentette a fénymérő eszközök népes családjának legújabb tagját, a Flashmate L-308X-et. Az L-308X a kompakt méretével és intuitív formatervezésével népszerűvé vált L-308 utódja. Személyre szabható kijelzőjével tökéletesen megfelel a mai fotósok és videósok igényeinek.

Az új Flashmate L-308X minden funkciójával rendelkezik, amit a 308-as sorozat legújabb generációjától elvárhatunk, beleértve az L-308S és az L-308DC előnyeit is. A régóta várt LCD háttér világítással, rekesz prioritás üzemmóddal és a Cinema kamerák natív ISO értékének megfelelő 850-es érzékenységgel a legsokoldalúbb egyben megfizethető fénymérő a piacon.

A Sekonic élen jár a mind a fotós, mind a videós közönség számára gyártott fénymérők terén. Több évnyi szakmai tapasztalat felhasználásával alkották meg a hibrid belépő szintű fénymérőt, mely ideális választás lehet a tehetséges, fiatal, ugyanakkor árérzékeny fotósok, videósok, operatőrök számára.

A Sekonic L-308X már előrendelhető, ráadásul az első megrendelők a készlet erejéig ajándék színes szilikon tokot is kapnak a fénymérő mellé, mely védelmet és ergonomikus fogást biztosít.

Legfontosabb funkciók és jellemzők:

  • Intuitív és kompakt kivitel; akár a zsebedben is elfér
  • Három fénymérő egyben: Photo Mode – T prioritás, F prioritás EV módok, vezetékes és vezeték nélküli vaku módok; HD Cine Mode – T prioritás, Lux/Fc mód, képfrissítési beállítások; CINE Mode – képfrissítési prioritás, Lux/Fc mód, rekesz szögének beállítása
  • Automata LCD háttérvilágítással
  • Bekapcsolható beeső/visszavert fény mérése, eltávolítható lumidisc
  • Kalibrációs lehetőség 1.0-tól +1.0-ig 0,1-es lépésenként állítható
  • Érzékenység: 3 ISO – 8000 ISO
  • Rekeszérték: F/1 – 90,9
Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...