Ez lenne a Nikon full frame MILC gépe? Frissítve!

Maga a Nikon Europe tett közzé egy izgató videót, amiben – elvileg – a gyártó új, full frame szenzoros tükör nélküli rendszerkompaktját láthatjuk homályba, sötétbe bújtatva! Nem tudom, hogy csupán egy művészi absztraktot láthatunk-e, de a korábbi pletykáknak nagyon megfelel az ábrázolt gépváz (Sony A7-re hasonlító vonalvezetés, de nagyobb markolat, nagy bajonettnyílás). No, a képek alatt a videó, fogyaszd egészséggel 🙂

Frissítés: Már a Nikon magyar weboldalán is kint van az előzetes, sőt, fel is lehet iratkozni egy hírlevélre, ami értesít, ha új információ jelenik meg a Nikon FF MILC masinájáról! Erre tessék. Ami még eszembe jutott a fenti videó kapcsán: figyeljétek meg, mekkora EVF van a gépen! A bajonettnyílás is brutálisan nagy a gépvázhoz képest. A Nikon azt sugallja, hogy az objektívnyílás olyan, mint egy fekete lyuk, beszív minden fotont (és valószínűleg hasznosítja is azokat) – szerintem egy teljesen új, nagyon érzékeny szenzor lesz a gépben.

Bár a fenti képre írtat nem tartom valószínűnek, hiszen ha nagy a foglalat átmérője, akkor nincs szükség a Sony full frame gépein alkalmazott trükkre..

A fenti képen már jobban látható a Nikon új fényképezőgépe, amiről elvileg hamarosan újabb hivatalos szivárogtatások érkeznek majd! (Kép forrása: taipeigeek.blogspot.com – még több kép a linken!)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...