Ismét frissültek a Nikon szoftverei

A japán gyártó az összes szoftverét frissítette, így a ViewNX-i, a Capture NX-D, és a Picture Control Utility 2 is új verzióval bővült. A frissítések új funkciókat, új fényképezőgépekkel való kompatibilitást és hibajavításokat tartalmaznak, tehát mindenképp érdemes letölteni a fájlokat. Idézem a Nikon magyar weboldalán olvasható szövegrészeket:

ViewNX-i & Capture NX-D

„Ez a csomag a Nikon ViewNX-i és Capture NX-D szoftverét telepíti és frissíti a legújabb verzióra. Nincs szükség külön telepítőprogramok letöltésére az egyes alkalmazásokhoz, ha együtt szándékozik használni ezt a két terméket. Vegye figyelembe, hogy a telepítő mind a ViewNX-i 1.3.2-es verzióját, mind a Capture NX-D 1.5.2-es verzióját telepíti. A két alkalmazás nem telepíthető külön-külön. További információkért kattintson az alábbi „Kapcsolódó szoftverek” hivatkozásra.”

Picture Control Utility 2

„A Z 6 készülékkel rögzített NEF (RAW) képek egyes részei esetenként nem jelentek meg megfelelően, miután a felhasználó a képeket a NEF feldolgozás használatával elmentette.”

ViewNX-i

  • Megoldottuk azt a problémát, amely miatt a „99”-es képminőségben mentett fájlok nagyobb méretűek lettek a „100”-as képminőségben mentett fájloknál.
  • Megoldottuk azt a problémát, amely miatt az XMP/IPTC-adatok módosítása elveszett a Ctrl+S billentyűparanccsal mentett fájlok esetében.
Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...