Ezzel a kamerával egy akkutöltettel akár 80 napig is kattoghatsz

Az Afidus ATL-200 egy igen különleges strapabíró fényképezőgép, ugyanis elsődleges szakterülete a time-lapse felvételek készítése. A tajvani gyártó újdonsága teljesen időjárásálló, ráadásul egy akkutöltettel akár 80 napra is magára hagyhatjuk! A négy AA méretű ceruzaakkuval működő masinával sokféleképpen lehet időeltolásos felvételeket készíteni: 1-30 mp közti intervallumokkal, 1-10 perces intervallumokkal, 1/4/24 órás intervallumokkal, vagy akár teljesen egyedi időközökkel lőhetünk. A 80 napos üzemidő akkor él, ha 5 perces intervallumokat használunk és naponta maximum 8 órára van bekapcsolva a készülék.

Kép forrása: timelapsecameras.com

A time-lapse felvételeket lehet folyamatos felvételi módban is készíteni, ekkor 5, 10, vagy 15 kép/mp-es, Full HD felbontású mozgóképeket készíthetünk. Az ATL-200 azonban nem csak time-lapse módban használható, hanem mozgásérzékelést, stop motiont, time-lapse és motion hibridet, valamint step videót is kínál. A beépített mozgásérzékelő hatósugara 7,6 méter, így akár állatok megfigyelésére is használható. Az élességállítás lehet automatikus, vagy kézi, de az optika gyújtótávolságát is a fotós állíthatja be az ATL-200 mobil alkalmazásával.

Kép forrása: timelapsecameras.com

A készülék fontosabb paraméterei: Sony Exmor szenzor, IPX 64-nek megfelelő szigetelés, 1/4”-os állványmenet, microSD kártyafoglalat (legfeljebb 128 GB-os kártyákat fogad), MP4 formátum. A kamera tudásának megfelelő árazást kapott: a gyártó 390 dollárt kér érte. Bővebb információ és rendelés itt. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...