Két kézzel szórja az értékes ajándékokat a Panasonic – ne maradj le róla!

A Panasonic bizonyos m4/3-os fényképezőgépeihez most ajándék DJI Ronin-SC stabilizátor jár, míg más masinákhoz ingyen kapunk egy 25 mm-es objektívet, vagy kérhetünk helyette 25% kedvezményt a felső kategóriás lencserendszerek árából, de a full frame lapkás S-család tagjai is más-más ajándékokkal vásárolhatóak meg! Lássuk a részleteket:

  • Azt tudtad, hogy bizonyos Panasonic fényképezőgépekhez most ajándék DJI Ronin-SC stabilizátor jár? A Panasonic promóciója március 1-ig (illetve a készlet erejéig) tart, amelynek keretein belül egy bő 110 000 forint értékű kézi gimbalt kapunk ajándékba, ha Lumix DC-GH5, DC-GH5S, DC-G9 kitet, vagy DC-G90 fényképezőgépet vásárolunk!
  • A Panasonic Lumix 25 mm F1.7 (avagy H-H025M) lencserendszert ajándékba kapjuk a GH5, a G9, a G90, illetve a GX9 vázak és kitek mellé, VAGY választhatunk helyette 25%-os árengedményt számos optika árából (például a 12-35 mm F2.8, vagy a 8-18 mm F2.8-4, vagy a 7-14 mm F4, vagy a 100-300 mm F4-5.6 stb. értékéből).
  • Persze a Panasonic S-kategóriája sem maradhat ki a kedvezményezettek sorából, így például az S1 vázhoz és kitjeihez DMW-SFU2 frissítési szoftverkulcsot + DMW-BLJ31 akkumulátort + 40 000 Ft-os azonnali kedvezményt kapunk. Az S1R (és szettek) esetében DMW-BGS1 markolat + DMW-BLJ31 akkumulátor + 80 000 Ft azonnali kedvezmény üti a markunkat!

Amint azt említettem, a promóció március 1-ig, illetve a készlet erejéig tart, ráadásul a márka hivatalos forgalmazóinál (220volt, Fotoplus, Tripont, Digitcam, Videopart) akár a felsoroltaktól eltérő, még komolyabb kedvezményeket is igényelhetünk. Egy-egy gép vásárlása esetében nincs mód a kedvezmények összevonására, de több fotógép beszerzésénél – természetesen – választhatóak a hozzájuk társított jószágok. Mindenképp keresd meg a kedvenc szaküzletedet, szívesen adnak felvilágosítást a részletekről!

Hirdetések:
Weboldal készítés

.

Ezek is érdekelhetnek...