Márpedig a full frame-é a jövő!

Legalábbis ezt állítja a Zeiss vezérhelyettese, Winfried Scherle, aki pár érdekes információt hintett el. „Meg vagyok győződve róla, hogy a közeljövő jelentősebb fejlesztései és innovációi a full frame szenzorokat érinti majd. Rengeteg FF lapkás fényképezőgépet forgalmaznak világszerte, így a kisfilmes képérzékelőket egyre vonzóbb árakon lehet majd beszerezni. A Canon az EOS 5D Mark II-vel aratott, és ha jól tudom, a gyártó meg volt lepődve azon, hogy a közösség mozgóképfelvételre használta a készüléket. A Sony-nak jelenleg ott van az A7R Mark II és az A7S, ami videóra van optimalizálva. Meg vagyok róla győződve, hogy egyre több és több full frame szenzoros, mozgóképre kihegyezett kamrával fogunk találkozni.” – mondta Scherle.

scherle

„Rendszeresen tartunk stratégiai megbeszéléseket a Sony embereivel, ahol útiterveket is át szoktunk beszélni – további részleteket nem árulhatok el!” – fűzte hozzá Scherle arra a kérdésre, hogy milyen stratégiákat szoktak követni közösen a Sony-val.

Winfried Scherle az E-bajonettről következőket nyilatkozta: „Úgy vélem, nagyon meglepődtek [a Sony-nál] a hatalmas sikereken, amit az első MILC gépek arattak egy olyan közegben, amit addig a tükörreflexes fényképezőgépek uraltak. Az E-bajonettes termékek és a tükör nélküli technológia rendesen felkavarta az állóvizet. Először Japánban lett népszerű [a MILC], de most világszerte terjed a rendszer, ami igazán csak az A7 sorozat full frame lapkás gépeivel lett ütőképes. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a folyamat a mozgóképes iparágat is fel fogja forgatni.” (Forrás: sonyalpharumors.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...