Olympus OM-D E-M1 Mark III: első benyomások és hivatalos sajtóközlemény

Sajtóközlemény I.

Az Olympus bemutatja legújabb professzionális fényképezőgépét, mely lenyűgöző képminőséget kínál egyedülállóan kompakt és könnyű kivitelben.

Az új OM-D E-M1 Mark III fényképezőgéppel a profi fotósok gyakorlatilag határok nélkül dolgozhatnak – bármilyen fotós feladatról legyen is szó.

Az Olympus bemutatja legújabb professzionális fényképezőgépét, mely a kiemelkedő mobilitás jegyében készült: ez az OM-D E-M1 Mark III. A legújabb OM-D a világ legjobb képstabilizátor rendszerét kapta, 7,5 zársebesség-lépés kompenzációval , új képprocesszort (TruePic IX), rendkívül precíz és gyors autofókuszt, valamint több különleges felvételi módot és funkciót.

Kompakt és könnyű kialakításával az E-M1 Mark III újradefiniálja az agilis fotózás lehetőségeit anélkül, hogy kompromisszumot kötne a nagy felbontás, a kiváló minőség, vagy a teljesítmény terén. A csúcsminőségű M.Zuiko objektívek igencsak széles választékából felépíthető rendszer gyakorlatilag korlátok nélkül biztosítja a profi alkotók elképzeléseinek megvalósítását.

A kompakt méretű Olympus vázak és objektívek rendszerének egyik legnagyobb előnye a lenyűgöző mobilitás, mely nagy részben a más cserélhető objektíves rendszerekhez képest fele méretnek és súlynak köszönhető. A nagy felbontású és nagy teljesítményű objektívek kínálata, valamint a rendkívül hatékony képstabilizátor rendszer tűéles, csúcsminőségű fotók és videofelvételek készítését garantálja a legkülönfélébb szituációkban. Az új OM-D E-M1 Mark III ezeket az előnyöket minden olyan fotós számára elérhetővé teszi, akik professzionális szintű felszerelést szeretnének a nehéz eszközök súlyának béklyói nélkül. Bár az új gép mindenféle fotós feladatra tökéletesen alkalmas, képességei különösen hatékony használatot biztosítanak menet közben – például természet, vadvilág, tájkép, illetve portréfotózáshoz, vagy “run-and-gun” stílusú filmkészítéshez.

Kiváló képminőség, melynek eléréséhez a világ legjobb képstabilizátor rendszere és egy teljesen úk képprocesszor nyújt segítséget – mindez egy kompakt méretű vázban

Az E-M1 Mark III bármely M.Zuiko objektívvel kiegészítve professzionális fényképezőgép-rendszer mivoltához képest kivételesen kompakt és könnyű, így lenyűgöző mobilitást kínál – miközben kiváló képminőséget és rendkívül nagy teljesítményt biztosít az igényes fotósok számára.

A világ legjobb képstabilizátor teljesítménye kézből történő felvételkészítést tesz lehetővé a legkülönfélébb helyzetekben

Ha egy, a rendszerrel kompatibilis objektívbe épített képstabilizátort a vázba épített 5-tengelyes képstabilizátorral szinkronizálunk, az E-M1 Mark III a világ legjobb képstabilizátor teljesítményét éri el 7,5 zársebesség-lépésnyi kompenzációjával (5-tengelyes Sync IS rendszer). Ez a képstabilizátor teljesítményszint lehetővé teszi, hogy sötétben, vagy szuper-teleobjektívet használva is akár állvány használata nélkül készítsünk tűéles felvételeket – ezzel teljesen új lehetőségek tárházát kapjuk fotósként és videósként egyaránt. A Sync IS nélkül a vázba épített képstabilizátor bármely Mikro-NégyHarmad objektívvel akár 7,0 zársebesség-lépés kompenzáció elérését is biztosítja .

Csúcskategóriás képminőség az új képalkotó processzornak köszönhetően / a TruePic IX és az Olympus rendkívül népszerű High Res Shot funkciója

Az új TruePic IX képprocesszor, a 20,4 megapixel felbontású Live MOS szenzor, a nagyfelbontású M.Zuiko objektívek és az 5-tengelyes képstabilizátor kombinációja nagy érzékenység mellett is minimális képzajt, csúcskategóriás képminőséget és a képszéleken jelentkező torzítás jelentős redukcióját kínálja.

A különösen nagy felbontást igénylő fotósok számára az 50MP Handheld High Res Shot funkció áll rendelkezésre, mely kb. 50 megapixel felbontású kép készítésének lehetőségét kínálja állvány használata nélkül. A Tripod High Res Shot funkció elképesztő – kb. 80 megapixel ekvivalens – felbontású RAW és JPEG képek készítését teszi lehetővé.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...