Stabilizátorral egybeépített zsebkamerát mutatott be a FeiyuTech

A FeiyuTech egy új, gimballal egybeépített zsebkamerát mutatott be: a 4K felbontású felvételek készítésére is alkalmas Feiyu Pocket USB Type C aljzattal is rendelkezik. A kamera stabilizált fejrésze akár 360 fokban is körbeforgatható; a vezérlésért két nyomógomb felel. Az optika 120 fokos látómezejű és F2.8-as kezdő fényértékű, a képérzékelő 1/2,5”-os. A felvételek a már említett 4K felbontásban (3840 x 2160 pixel), maximum 60 kép/mp-es frekvenciával készülhetnek; az állóképek 8,5 megapixel képméretűek.

Kép forrása: FeiyuTech

A Feiyu Pocket gimbal része háromtengelyes mozgással kompenzálja a bemozdulásokat, de a gyártó saját algoritmusával ezt a három fizikai tengelyt további három „digitális tengellyel” egészíti ki. A hibrid stabilizátor tehát „hat tengely” mentén kompenzálja a fotós/filmes kézmozgását. A beépített akku egy töltéssel kb. 3,5 órányi üzemidőt biztosít. Az áramforrást a már fentebb említett USB Type C porton keresztül lehet tölteni (egy 10 wattos töltővel kb. 80 perc alatt teljesen feltölthető). Beépített memória nincsen, az eszközbe legfeljebb 512 GB kapacitású microSD kártyák helyezhetők.

A FeiyuTech újdonsága többféle felvételi módot kínál, így például mozgó időeltolásost (hyperlapse), 360 fok látószögű követőt, többféle automatikus panorámát, dedikált szépség módot szelfikhez, intelligens szinkron módot, ami a gimbalt a kézmozgáshoz szinkronizálja stb. A Feiyu Pocket Android és iOS operációs rendszereket futtató okoseszközökkel párosítható össze, így a kamera összes paraméterét mobileszközeinkről is vezérelhetjük. A Feiyu Pocket 250 dollárért vásárolható meg. (Forrás: dpreview.com)

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...