Hatalmas siker a Peak Design új termékvonala!

Igazából még nem is beszélhetünk kereskedelmi termékről, hiszen a Peak Design egyelőre csak pénzt gyűjt új termékvonalának elindításához (és nyilván ezzel együtt az igényeket is felméri), de máris átütő sikert értek el: a közösségi pénzgyűjtés célja 100 000 dollár begyűjtése lett volna, amit december közepéig szerettek volna elérni az illetékesek, de már most, amikor még 58 nap van hátra a gyűjtésből, már 770 000 dollár folyt be a Peak Design számlájára! Szóval, a Peak Design „Mobile” termékvonala már születése előtt igazi sztárrá vált.

A San Franciscoi vállalkozás ezúttal okostelefonjainkat ruháznák fel igen hasznos kiegészítőkkel, mint például síkba hajtogatható, tokként hordható mini háromlábbal, különféle mágneses rögzítőkkel, pénztárcaként is funkcionáló tokkal, motorkerékpárra és biciklire szerelhető rögzítéssel, autós szettekkel és még sorolhatnám. A középpontban tehát a mobiltelefon áll: „A te telefonod, de felturbózva”, „Nem hosszabb üzemidő, hanem kellemesebb üzemidő” – ilyen és ehhez hasonló szlogenekkel mutatja be új termékeit a Peak Design a kickstarter.com oldalon, ahol nem csak fotókat, hanem videókat is megtekinthetünk a tokokról, tartókról, töltőkről és egyéb kiegészítőkről.

Az új termékvonal kulcsfontosságú részlete a „SlimLink”, ami gyakorlatilag a telefontok és a tartozékok közti összeköttetést jelenti. Ez a SlimLink lehet „lágy” (mágneses), vagy „kemény” (mechanikus kapcsolat retesszel rögzítve) csatlakozású – a tokon mindkét verzió azonos csatlakozási pontot jelent (aljzat), csupán a kiegészítőn más-más a konnektor. A mechanikus, reteszelhető csatlakozásra – értelemszerűen – olyan kiegészítők mellett van szükség, mint például a biciklis, vagy a motoros tartó, vagy akár az autós szettnél. Felmerül a kompatibilitás kérdése, amire a gyártó alábbi választ adta: az iPhone újabb modelljei és a Samsung S20 (valamint annak variánsai) dedikált tokot kapnak, míg más telefonokhoz az univerzális tokot választhatjuk. Ennek tükrében már azon sem kell csodálkozni, hogy a PD tokok kompatibilisek az Apple MagSafe rendszerével.

A PD négy különböző tokkal és tizenegyféle kiegészítővel indítaná el „Mobile” rendszerét, ami a jövőben nyilvánvalóan bővülhetne. Bővebb infóért és előrendelésért látogass el a PD Mobile kickstarter.com oldalára. (Forrás: dpreview.com)

Képek forrása: Peak Design

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...