Újra villog a Yongnuo: megérkezett az YN685 II Speedlite

Új rendszervakut jelentett be a Yongnuo: az YN685 II Speedlite Canon és Nikon fényképezőgépekre lett hangolva. Az YN685 második generációja inkább csak afféle finomhangolása az eredetinek, amiben már volt 2,4 GHz-es kommunikációs modul, hogy megoldható legyen a vezeték nélküli vakuvezérlés. Az YN685 II természetesen kompatibilis a márka vezeték nélküli TTL kioldó rendszerével, így használható az YN622C sorozatú rádiókioldókkal.

Kép forrása: Yongnuo

Az újdonság tehát támogatja a manuális vezérlést és a távkioldást az YN560-TX és az YN560IV vezérlőkkel, használható vezeték nélkül csoportokban az RF-605 kioldóval, és alapvető szinkronfunkciókat támogat az RF-603 és/vagy az RF-603 II rádiókkal használva. Az YN685 II képes a HSS-re, zoomfeje a 20-200 mm közti tartományt fedi le, és van beépített fényterelője, fénylágyítója is. Egy teljes erejű villanás után immár csak két másodperc a kényszerpihenő (ennyi az újratöltési idő), és kapunk egy USB aljzatot is a firmware frissítéshez – ez még nem volt meg az elődmodellen.

Kép forrása: Yongnuo

A Yongnuo YN685 II Speedlite már előrendelhető, ára 130 dollár, ami ilyen tudás és szolgáltatások mellett a mai világban igen kedvezőnek mondható.

Kép forrása: Yongnuo

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...