Bemutatkozott az Olympus PEN E-P7 – első ízlelgetés

Sajtóközlemény

Olympus PEN E-P7
Lenyűgöző fotós képességek a kifinomult design és könnyű kivitel mellett

Az OM Digital Solutions GmbH nagy örömmel mutatja be Olympus PEN E-P7 Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgépét, mely a kreatív fotósokat képalkotó képességével és a Yoshihisa Maitani által megálmodott Olympus PEN sorozat klasszikus hangulatával hódítja meg. A gép számtalan ellenállhatatlanul vonzó fotós funkcióval bír, mint például a Colour Profile Control – valamint olyan jellemzőkkel, mint a 20 megapixel felbontású Live MOS szenzor, vagy a vázba épített, 5-tengelyes képstabilizátor. A PEN E-P7 a különleges pillanatok megörökítésének saját kifejezésmóddal történő megvalósítását segíti, olyan kiváló minőségű képekkel és videókkal, melyek a legtöbbet hozzák ki az M.Zuiko objektívek tudásából.

Kifinomult design, különös odafigyeléssel a részletekre
Az E-P7 az Olympus PEN sorozat egyedi és kifinomult stílusát hozza. A részletek, például az alumínium első és hátsó vezérlőtárcsák gondos kidolgozásával szemet gyönyörködtető és meggyőző megjelenést kapott. A váz mindössze 337g*, ha pedig egy M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ standard zoom objektívvel szereljük, akkor is csupán 430g. A még könnyebb és még egyszerűbben hordozható fényképezőgép pedig több együtt töltött időt és még több kincset érő pillanat megörökítésének lehetőségét kínálja.

Kép forrása: Olympus

20 MP Live MOS képérzékelő és vázba épített, 5-tengelyes képstabilizátor
A 20 megapixel felbontású Live MOS szenzor, a nagysebességű TruePic VIII képprocesszor és az M.Zuiko objektívek kombinációja biztosítja az okostelefonokat messze túllépő képminőséget. Az PEN E-P7 vázba épített, 5-tengelyes képstabilizátora akár 4,5 lépésnyi** korrekciót kínál a bemozdulásmentes, kiváló minőségű felvételek készítéséhez. A professzionális OM-D sorozatból érkező, kifinomult folyamatos autofókusz, illetve az arc- és szemprioritást kínáló AF algoritmus ugyancsak megtalálható benne a folyamatos témakövetés és a mindig megfelelő pontosságú élességállítás elérése érdekében. A portrékészítés így pontosan az elképzeléseknek megfelelően történhet, még akkor is, ha a modellünk részlegesen látszik, vagy oldalról látható.

Kép forrása: Olympus

Profilvezérlés egy mozdulattal
Az E-P7 elején található, dedikált Profile Control vezérlőtárcsa lehetővé teszi, hogy a standard fotós üzemmódból színes, monokróm, illetve szűrőeffektekkel módosított színprofilra váltsunk. Az egyedi és kreatív képalkotáshoz 12 szín / 10 lépcsős telítettség módosítás, csúcsfény és árnyék beállítás, illetve a színprofil vezérlés is ideális kezelhetőséget kínál – utóbbi esetén az analógfilm-hatás, a színszűrő-effektek, valamint a szemcsés filmek hangulata a monokróm profilban különösen lenyűgöző fekete-fehér felvételek készítését kínálja. Az Olympus Művészi szűrői ugyancsak elérhetők, így a felvételek egy gombnyomással egy kisebb műalkotásnak tűnő megjelenést kapnak. Az effektek erősségét a kijelzőn található csúszókapcsoló segítségével állíthatjuk a Fine Tune*** opcióval.

További jellemzők

• Beépített WiFi és Bluetooth csatlakozás
A beépített WiFi és Bluetooth csatlakozás, valamint az okoseszközre letölthető, automatikus adatátvitelt is biztosító OI.Share alkalmazás segítségével felvételeink megosztása a lehető legegyszerűbb az iOS és Android telefonokra és tabletekre egyaránt. Emellett az okoseszköz akár az E-P7 távirányítójává is varázsolható, még több kreatív felhasználási lehetőséget biztosítva.
• Különleges látószögek használata a dönthető LCD kijelzőnek köszönhetően
Az E-P7 dönthető, lenyitható LCD kijelzőjével a kreativitás tovább fokozható – különféle szélsőséges látószögek használatához és teljesen lenyitva akár önarcképek készítéséhez is.
• Advanced Photo üzemmód
Az Advanced Photo üzemmódban olyan, hagyományosan komoly kihívást jelentő fotós technikák érhetők el, mint a multiexpozíció, vagy a hosszú expozíciós időt használó Live Composite – viszont a lehető legegyszerűbben kezelhető módon.
• Stabilizált 4K videók
Lenyűgözően stabilizált, nagyfelbontású 4K videók készítése akár kézből kitartva – minden eddiginél egyszerűbben, a vázba épített 5-tengelyes képstabilizátornak köszönhetően, mely minden esetben szemet gyönyörködtető eredményt biztosít.
• USB töltés
A gépbe integrált, USB-n keresztül elérhető akkumulátor töltés hosszabb használati időt garantál a fotós túrákon és utazás közben.

Elérhető kiegészítők

• Tökéletes stílus a külön kapható, valódi bőr CS-54B váztokkal
Ez a valódi bőrből készült, fehér, vagy fekete színű váztok tökéletesen a PEN E-P7-re illik. A kijelző a váztok eltávolítása nélkül is teljesen lenyitható. A váztok kiegészíthető opcionális objektívvédővel és vállpánttal is, így egy teljes, modern stílusú bőr kivitel építhető fel.
• PEN divatkiegészítők
A PEN E-P7-hez stílus és dizájn szerint is változatos megjelenést biztosító szíjak és tokok érhetők el az Olympus PEN divatkiegészítők különféle sorozatainak választékában.

Elérhetőség és árak

A PEN E-P7 június közepétől kapható, kétféle színkombinációban, fehér / ezüst, vagy fekete / ezüst kivitelben, vázként mindössze 289 990 Ft javasolt fogyasztói áron, vagy kitben, az M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektívvel, 324 990 Ft**** javasolt fogyasztói áron. A PEN E-P7 ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható – ehhez mindössze az új gép my.olympus-consumer.com oldalon történő regisztrálása, illetve a hírlevélre történő feliratkozás szükséges.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...