Szép csendben megjelent a FujiFilm X-T30 II

A FujiFilm tegnapi bejelentései javarészt a középformátumról és új objektívekről, valamint fejlesztésekről szólt, pedig közben megjelent egy új, APS-C szenzoros fényképezőgép is: íme, az X-T30 utódja, az X-T30 II! Mondjuk az újonc inkább csak afféle ráncfelvarrt verziója az elődmodellnek, hiszen az X-T30 II gyakorlatilag a magasabb felbontású kijelzőjével és a felturbózott működésével tér el az eredetitől.

Kép forrása: FujiFilm

Szóval, az X-T30 II kijelzője immár 1,68 millió képpontot tartalmaz a korábbi 1,04 millió helyett, de megnőtt a pufferméret is, ami lehetővé teszi, hogy az X-T30 II a nagyobbik testvérmodellhez, az X-T4-hez hasonló módon teljesítsen. Az X-T30 II dobozában hiába keressük majd az akkutöltőt, a gyártó ezt nem mellékeli, hiszen a váz áramforrása USB-n keresztül is tölthető.

Kép forrása: FujiFilm

A FujiFilm X-T30 II ezüst, illetve fekete gúnyába öltöztetve lesz megvásárolható 900 dolláros áron, de szettben az XC 15-45 mm F3.5-5.6 PZ-vel sem lesz sokkal drágább: 1000 dollárt kér érte a forgalmazó. Akinek szebb rajzú, masszívabb kitobjektívre lenne szüksége, az 1300 dollárért megvásárolhatja majd a vázat a 18-55 mm F2.8-4 lencserendszerrel is. A sorban állással azonban még várjunk egy kicsit, hiszen a készülék október végétől kerül forgalomba.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...