Két új gimbalt mutatott be a FeiyuTech: ilyen a Scorp és a Scorp Pro

Megérkezett a FeiyuTech két új zászlóshajó kategóriájú, 3-tengelyes gimbalja, a Scorp és a Scorp Pro, amelyeket dSLR és MILC fényképezőgépekhez terveztek. Fontos jellemzője mindkét modellnek az érintőképernyő (1,3″), az elektronikus fókuszmotor, valamint a memória gombok (A, B, C), amelyek felgyorsítják a beállítások közvetlen elérését. A Scorp és a Scorp Pro modellekhez jár továbbá egy levehető markolat. Az új gimbalok egy akkutöltéssel akár 13 órás üzemre is képesek.

Kép forrása: FeiyuTech

A Scorp célközönsége az igényes amatőr; ennek a modellnek 2,5 kg a teherbírása. A Pro verzió – ahogyan neve is sugallja – a professzionális felhasználóknak szól, itt már a teherbírás is jóval komolyabb: akár 4,7 kg is lehet a videós/fotós szett súlya. A Pro modellt ráadásul távvezérelni is lehet a levehető kar segítségével. Mindkét gimbalnál a markolatban van elhelyezve az érintőképernyő, amiről leolvashatjuk az aktuális beállításokat (a gimbal és a kompatibilis kamera beállításait egyaránt).

Kép forrása: FeiyuTech

A gyártó elmondása szerint az új motoroknak és az új algoritmusoknak hála sokkal hatékonyabb lett a képstabilizálás, mint a korábbi modellekkel. A súlypont is lejjebb került, ami tovább növeli a hatásfokot, és megkönnyíti a rendszer kiegyensúlyozását. A FeiyuTech Scorp és a Scorp Pro máris megvásárolható, áruk 430, illetve 630 USD. Bővebb infó a gyártó honlapján olvasható. (Forrás: dpreview.com)

Kép forrása: FeiyuTech

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...