Nikon Z 9 – a D3 hatás

Zárszó

Nos, egyelőre ennyire futotta az időből, remélhetőleg még megkapom a Z 9-et tesztelésre, hiszen rengeteg funkcióról, szolgáltatásról kell még beszámolnom. Nem tudtam még például sort keríteni a filmfelvételi funkciókra, ami pedig rendkívül fontos része a Z 9-nek! Nem is baj, hogy egyelőre nem fejeztem be a tesztelést, hiszen időközben két komoly firmware frissítés is érkezett a fényképezőgéphez. Ezek pedig mind olyan súlyúak, ami akár a végső értékelést is komolyan befolyásolhatja. Ajánlom mindenkinek, olvassátok el a vezérlőszoftverek leírását, mert hihetetlen, mennyi fejlesztést hajtottak végre a gyártó mérnökei! Amit még mindenképp megosztanék veletek, az a beépített képstabilizátor hatékonysága:

Kattints!

A vizsgálódást 400 milliméteres gyújtótávolságon hajtottam végre. Amint láthatjátok, igen komoly a rendszer teljesítménye – némi plusz pihenéssel, kevesebb idegeskedéssel és némi magnézium bevitele után akár még jobb eredményeket is el lehetne érni. De, azt hiszem, ez a rendszer így is elég jól teljesített.

Szóval, még nincs vége a Z 9 tesztelésének, de az eddigiek alapján egy „Kedvenc” biztosan fog járni neki, bele se merek gondolni, hogy az időközben kiadott fejlesztésekkel mennyivel hagyja majd le a konkurenciát ez a masina!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...