Rovar- és drónkövető fókuszmódok – egészen észbontó a FujiFilm X-H2S új vezérlőszoftvere

Megjelent és letölthető a FujiFilm X-H2S új alapszoftvere, amely immár a 3.00 verziószámot viseli. S mivel egy teljes számot ugrott a firmware, komoly javításokra, fejlesztésekre számíthat a rajongótábor – jogosan. A frissítés elsősorban a fókuszrendszer fejlesztésére ment rá, így nem csoda, hogy két új témafelismerő módot és továbbfejlesztett követőfókuszt kapunk, ami rendkívül gyorsan mozgó témák lekövetését teszi lehetővé. Úgy tűnik, a FujiFilm fejlesztői már sportot űznek abból, hogy tökéletesre csiszoljanak minden gépet..

Szóval, az X-H2S fókuszmódjainak halmaza tovább bővült a rovar- és drónkövető algoritmusokkal, de egyelőre nem tudni, hogy miért pont ezt a kettőt választották a mérnökök. Valószínűleg csak azért esett ezekre a választás, mert kellő mértékű kihívást jelentettek, így hát felvették a kesztyűt és megoldották a „problémát” a japánok. Azonban nem csak a két új témafelismerő móddal bővült a készülék fókuszrendszere: az illetékesek azt ígérik, hogy a témafelismerés általánosa is sokat javult, főleg ellenfényben számíthatunk pontosabb és „tapadósabb” lekövetésre.

A további javítások érintik a kijelző késlekedését fókuszálás előtt, illetve után, de támogatást nyert a FujiFilm TG-BT1 állványmarkolata is, valamint két újabb objektív (XF 18-120 mm F4 LM PZ WR és XC 15-45 mm F3.5–5.6 OIS PZ). Az új firmware innen tölthető le.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...