Hódítóútjára indult a Manfrotto Windsor Collection elit táskacsaládja

A Manfrotto bemutatta legújabb táskacsaládját, a Windsor Collectiont, melynek tagjai a Windsor Backpack (hátizsák), a Windsor Messenger (válltáskák kicsi és közepes méretekben), valamint a Windsor Reporter. Mind a négy táska szemet gyönyörködtető stílussal nyűgöz le; a legnagyobb közülük a hátizsák, míg a legkisebb a Messenger S. A hátizsákba például egy 70-200 mm F2.8 objektívvel szerelt dSLR váz, két objektív, egy 15”-os notebook, valamint tartozékaik is kényelmesen elférnek. Természetesen egy háromlábú állványt is magunkkal vihetünk: csinos, bőrből készült pántokkal rögzíthető a tripod a hátizsákhoz.

1

A Windsor Reporter válltáska egy 24-70 mm F2.8 lencserendszerrel szerelt tükörreflexes fényképezőgép és két objektív befogadására képes, míg a Messenger S, a legkisebb, inkább a tükör nélküli rendszerkompaktok szerelmeseit célozza meg: egy felcsavart standard objektíves fényképezőgépet és két kisebb optikát helyezhetünk benne biztonságba – persze egy táblagép is befér még melléjük. A közepes méretű Messenger belső mérete elegendő ahhoz, hogy egy 70-200 mm F2.8 objektívvel ellátott dSLR gépet és legfeljebb három lencserendszert, valamint egy táblagépet is elnyeljen.

2

A Windsor család tagjai mind ugyanolyan anyagokból készültek: a külső borítás vízlepergető hatású, míg belül a Manfrotto Protection System térelválasztó rendszer gondoskodik eszközeink védelméről. A táskák pántjai jó minőségű bőrből készültek, ami nem csak szemrevaló látványt nyújt, hanem kellően strapabíró megoldás is egyben. A Manfrotto Windsor táskákat már itthon is lehet kapni, de egyelőre csak a Windsor Messenger M bruttó kiskereskedelmi ára ismert: 39 900,- Ft. Bővebb információért érdemes ellátogatni a Manfrotto Magyarország weboldalára, illetve a Manfrotto hazai viszonteladóihoz.

3 4

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...