Duplázd meg a gyújtótávolságot az Olympus MC-20 telekonverterével!

Már rendelhető, megvásárolható az idén januárban bemutatott M.Zuiko Digital MC-20 kétszerező telekonverter! Az új M.Zuiko Digital MC-20 2x telekonverter (9 lencsetag 4 csoportba rendezve, 150 grammos tömeg, 59,8 x 25,9 mm terjedelem) időjárásálló szigeteléssel is el lett látva, így akár a legzordabb körülmények közepette is folytathatjuk a fotózást. A telekonverter az M.Zuiko Digital ED 300 mm F4.0 IS PRO, az M.Zuiko Digital ED 40-150 mm F2.8 PRO, valamint a jelenleg még fejlesztés alatt álló M.Zuiko Digital ED 150-400 mm F4.5 TC1.25x IS PRO objektívekkel egyaránt kompatibilis. A kétszerező július elejétől vásárolható meg bruttó 149 990 forintos áron.

„M.Zuiko Digital MC-20 2x telekonverter: még nagyobb szabadság kézből kitartható szuper-telefotó (makró) felvétel készítésénél, akár 1200mm gyújtótávolsággal (35mm ekvivalens érték)

Az új M.Zuiko Digital MC-20 2x telekonverter megtartja az teleobjektív kiváló képalkotó képességét és teljesítményét úgy, hogy közben megkétszerezi a gyújtótávolságot, rendkívüli nagyítás elérése érdekében. Ezzel olyan témákat is megörökíthetünk, melyek jellemzően nem fotózhatók közelről – például a madarak, vagy más, félénk állatok. Az M.Zuiko Digital ED 300mm F4.0 IS PRO objektívre helyezve a kézből kitartható szuper-telefotózás is lehetővé válik akár 1200mm gyújtótávolsággal (35mm ekvivalens érték), vagy makrófotózás 0,96x legnagyobb nagyítással (35mm ekvivalens érték). Ezáltal az MC-20 ideális megoldást nyújt telemakró-fotózáshoz (illetve elmosódott háttérrel történő kiemeléshez).

9 tagból és 4 csoportból álló konstrukció segít a különféle torzítások hatásainak csökkentésében úgy, hogy közben megőrzi az objektív optikai teljesítményét. A gondos tervezés a szellemkép és a becsillanás hatásainak csökkentésével is hozzájárul a kiváló képalkotó teljesítményhez. Az M.Zuiko PRO objektívekhez és a professzionális OM-D vázakhoz hasonlóan az MC-20 telekonverter a zord időjárásnak is ellenáll por-, csepp-, illetve fagyálló kivitelével.” – olvasható továbbá a sajtóközleményben.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...