Karácsonyi fotós „Jaj, mit vegyek ajándékba” ajánló – második rész

T, mint táska

Végül, az idei karácsonyi ajánlóm utolsó oldalát a fotós táskáknak és egy érdekességnek szentelem. A felhozatalban szerepel a Manfrotto és a Vanguard egyaránt – lássuk a termékeket ábécé sorrendben!

A Manfrotto Holster XS Plus-t elsősorban azoknak ajánlom, akik MILC fényképezőgépük és legfeljebb két objektívjük mellé keresnek egy kézi füllel és két övre fűzhető hevederrel is ellátott táskát. A megszokott Manfrotto minőség ennél a kis tatyónál sem hiányzik!

manfrotto_holster_xs_plus

Igazi csemege volt számomra a Manfrotto Revolver-8 PL hátizsák, ami a nevéhez hűen, revolverdobra hasonló módon teszi lehetővé az objektívek tárolását. A hátizsák közepes/nagy méretű, sokféleképpen lehet bele pakolni. Mindenképp olvasd el róla a cikket!

manfrotto_revolver

A Vanguard Havana fotós táskákat is szívesen ajánlom bárkinek, aki feltűnés nélküli, könnyű, de kellően strapabíró anyagból varrt oldal-, váll-, vagy hátiszákot keres. Nálam novemberben a Havana 36 és a Havana 41 járt, mindkettővel jól éreztem magam. Errefelé van a cikkem.

vanguard_havana36

A másik, jó tulajdonságokkal megspékelt táskacsaládja a Vanguardnak az Oslo. Konkrétan az Oslo 25BK és az Oslo 47BY járt nálam augusztus vége felé. A 47BY egy ötletes kis hátizsák 8ezüstérmet kapott tőlem), míg a 25BK egy oldaltáska, ami annyira megtetszett, hogy „bearanyoztam”. Árakat és elérhetőségeket a cikkben találsz!

vanguard_oslo_25bk

Az ajánló végére hagytam egy kis csemegét, aminek nem csak azok fognak örülni, akik gyakran videóznak: a Manfrotto Lumie LED-es lámpacsaládot folytonos fényű megvilágításként lehet használni fotózáskor, bár igaz, én pont filmfelvételhez használtam nagy megelégedéssel a Lumie család legerősebb fényű tagját, a „Muse-t”. Itt a cikkem videóval!

manfrotto_lumie

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...