Új állványhoz való táskák jelentek meg a Manfrotto kínálatában

Aki gyakran utazik, vagy sokat kirándul, annak hasznos kiegészítő lehet egy olyan válltáska, amit kifejezetten monopodokhoz, tripodokhoz terveztek. Nem mindenkinek van olyan fotós hátizsákja, aminek van külön állványtartó részlege, illetve nem mindenki akar minden egyes alkalommal fotós hátizsákot cipelni, ha épp csak egy pár fotó erejéig megy célirányosan valahová. Ilyenkor bőven elég az állvány-táska, nyakba meg mehet a masina az objektívvel, és az embernek mindkét keze szabad marad. A Manfrotto Lino SSG sorozata alapjában véve nem új, de most a már meglévő kollekció két kisebb taggal bővült.

linossg1

Az MB MBAG60N és az MB MBGA75N/PN a Manfrotto 190 GO és 290 állványcsaládjához nyújtanak ideális tárolási és szállítási lehetőséget. A jelölésben a szám a táska befogadóképességét jelöli centiméterben, tehát az MB MBAG60N például egy legfeljebb 60 cm hosszú (értelemszerűen összecsukott állapotban 60 cm-es) háromlábat képes eltárolni. A jelölés utótagjában a „P” a „Padded”, azaz szivacsozottat jelenti (tehát az MB MBGA75PN szivacsos táska).

linossg2

A Lino SSG táskacsalád egyébként kilenc tagból áll, melyek közül a legnagyobbak akár 120 cm-es állványok befogadására is képesek (120PN). A két legújabb szütyő is kapható már a Manfrotto Magyarország viszonteladói partnereinél. Az MB MBAG60N bruttó 8900 Ft-ért, MB MBGA75N bruttó 11 900 Ft-ért, és az MB MBGA75PN bruttó 14 900 Ft-ért vihető.

linossg3

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...