Új fotós táskák érkeztek a Manfrottótól! – Frissítve!

Az olasz érdekeltségű Manfrotto több új fotós táskát mutatott be, melyek között találunk kifejezetten a kisebb méretű, tükör nélküli rendszerkompaktokhoz valót, de az óriási dSLR szetteket elnyelőt egyaránt. A Manfrotto Advanced & Street kollekció a MILC fényképezőgépek szerelmeseit célozza meg: funkcionális, strapabíró, könnyű, és nem utolsó sorban stílusos darabokból áll a táskacsalád. Minden egyes táska része a Manfrotto Camera Protection System, amely az ütéseket hivatott elnyelni.

manfrotto_as1

Aki tehát praktikus, kényelmes és biztonságos hátizsákot, válltáskát keres tükör nélküli rendszerkompaktjához (a gyártó szerint egy kisebb méretű tükörreflexes fényképezőgép és legfeljebb három kisebb méretű objektív is kényelmesen elfér ezekben a tokokban), az nem jár rosszul ezekkel a termékekkel. A kollekció következő táskákból áll:

  • Advanced Compact 1 hátizsák (a belső flexibilis, a Manfrotto Camera Protection System kivehető, ha nagyobb helyre lenne szükség), amibe egy vázat, legfeljebb három objektívet, és egy maximum 12,9”-os táblagépet csomagolhatunk. Különálló, cipzárral zárható részek állnak rendelkezésre irataink, mobiltelefonunk és egyéb apróságok tárolására. A hátizsákra állvány is felerősíthető. A legjobb az egészben, hogy az Advanced Compact 1 hagyományos hátizsákként is használható, ha kiemeljük a szeparátorokat.
  • Street CSC Messenger válltáska a mindennapos használathoz, amibe egy MILC váz (vagy kisebb dSLR), három objektív (akár egy 70-200 mm-es is!), egy 9,7”-os táblagép, és számtalan apróság pakolható. A táskában rengeteg cipzáras és cipzár nélküli zseb található.
  • Az Advanced Compact 1 Shoulder Bag (válltáska) és a Street CSC Shoulder Bag (válltáska) kifejezetten azoknak ajánlható, akik nem szeretnek óriási terhet cipelni. Ezekbe a táskákba egy váz és két objektív fér el kényelmesen – persze, a személyes apró tárgyainkat sem kell otthon hagynunk.

manfrotto_as2

Akinek viszont pár mérettel nagyobb hordozóeszközre van szüksége, az a Manfrotto Pro Light Reloader-55 (MB PL-RL-55) névre keresztelt gurulós bőröndjével lehet boldog. Ez a kényelmesen tágas belső térrel bíró bőrönd akkora helyet kínál, hogy akár egy 400 mm F2.8, vagy egy 200-400 mm F4, vagy egy 500 mm F4 telefotó objektívet is magunkkal vihetünk a „full size” dSLR vázzal és az ezeregy kiegészítővel együttesen. Összesen tehát akár három váz és nyolc objektív helyezhető el benne. A gyártó úgy méretezte a gurulótáskát, hogy az megfeleljen a nemzetközi repülőtársaságok és a TSA előírásainak. A külső borítás roppant erős, strapabíró anyagból készült, ami ezen felül időjárásálló is. A Manfrotto Camera Protection System ennek a terméknek is része csakúgy, mint a kényelmes, teleszkópos fogantyú, és a cserélhető görgők.

A MILC rendszerekre optimalizált táskakollekció egyelőre árazás alatt van, de a Manfrotto Pro Light Reloader-55 már rendelhető, ára bruttó 99 400 Ft. A Manfrotto Magyarország weboldalán felsorakoztatott kereskedőknél érdemes érdeklődni, hogy mikortól lesz – és mennyiért – elérhető az egyik vagy a másik kiszemelt darab. Természetesen, amint lesz tesztpéldány, lesz róluk bemutató is!

Frissítés: A Manfrotto Advanced & Street kollekció szeptember végétől lesz kapható. Termékfotók a táskák belsejéről a linkek alatt láthatóak. Akit érdekelnek a legapróbb részletek, az ezeken a weboldalakon talál meg mindent:

cscinner1 cscinner2 cscinner3 cscinner4 cscinner5 cscinner6 cscinner7 cscinner8 cscinner9

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...