Kezdődik a Photokina! Érdekes és váratlan újdonságok jönnek!

Az elmúlt napokban számos újdonságot jelentettek be a gyártók, de a java még hátra van, ugyanis ma nyitja meg kapuit a Kölni fotós szakkiállítás, a Photokina. Igaz, a mai, nulladik napon még csak az újságíró kollégák látogathatják a standokat, de az újdonságok zömét ma fogják bejelenteni a cégek. Kitől mi várható? Lássuk!

A Canon az újdonságait már eldurrogtatta (EOS-M5, EOS 5D Mark IV, új objektívek), így valószínűleg már semmit sem fog bejelenteni; a standon majd az elmúlt napokban bemutatott termékeit nézhetjük meg (hacsak nem tartogatnak számunkra a japánok valami meglepetést).

A Fuji óriási dobásra készül, hiszen egy középformátumú rendszerről fogja lerántani a leplet, ha hinni lehet a pletykáknak. A Fuji KF váza valószínűleg a Hasselblad X1D-ben megismert CMOS lapka köré épül. A madarak azt csicsergik, hogy a fényképezőgép külalakja az X-T2-ére hasonlít majd, és cserélhető keresőt is kap! Izgalmas dolgok ezek..

A Nikon meglepetéssel készül: „Izgalmas Nikon híreket szeretnénk megosztani hétfőn, szeptember 19.-én, délután 16.00 órakor”. Egyelőre senki sem tud semmit, hagyjuk meglepni magunkat 🙂

nikonphotokina

Az Olympus Fortuna bőségszarujával érkezik az esti órákban, nem csak két új váz, hanem három új objektív is rivaldafénybe kerülhet. Csak annyit mondok: 19.00 órakor légy itt, az MLZphoto oldalon!

A Panasonic sem üres kézzel érkezik, a DMC-LX15 csúcskompakt bemutatkozása szinte biztosra vehető. A DMC-GH5-öt állítólag csak bejelentik, de idén nem kerül a boltokba. Talán jön még egy harmadik gép is, de az még nem biztos. Objektívek? Talán.

dmc-lx15

Sony: nagyon jól titkolták, ha valami új dologgal kápráztatnának el minket, ugyanis a pletykafészkek is mélyen hallgatnak.

Persze, a nagy gyártókkal még nem fújt ki a Photokina, ezeregy apró, távol-keleti cég(ecske) mutathat be olyan újdonságot, amitől majd ketté áll a fülünk!

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...