Folytatódik az Essential Photography Series!

Jövő héten, azaz szeptember 14-én folytatódik az Essential Photography Series fotós/videós stúdiókat bemutató sorozat, ami ezúttal a szombathelyi Luxfoto stúdióba invitálja az érdeklődőket. Természetesen most sem csak egy egyszerű körbevezetésről lesz szó, hanem a résztvevők betekintést nyerhetnek a videó készítés rejtelmeibe! Benkő Péter és Tóth Gergely társaságában tölthetünk el egy teljes napot a stúdióban, ahol érdekes programok várják a közönséget.

„Folytatódik az Essential Photography Series. Szepetemberben a második állomás a szombathelyi Luxfoto, ahol a fotózás mellett betekintést nyerhettek a videó készítés rejtelmeibe is, szóval videózás szerelmeseit is szívesen várjuk. Egy egész napot tölthetsz el Benkő Péter és Tóth Gergely társaságában, és ismét változatos programok várnak rád, termékbemutatókon vehetsz részt, ahol ki is próbálhatod TAMRON és Profoto termékeit, úgyhogy ne hagyd otthon a fényképezőgépedet.”

A belépés ingyenes, de a korlátozott helyek száma miatt emailes regisztrációhoz kötött. A sorozat elérhető a Facebookon, illetve a Tripont Foto Video Kft. honlapján, itt.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...