Érdekes új hátizsákot mutatott be a Lowepro: íme, a FreeLine BP 350 AW

A Lowepro FreeLine BP 350 AW fotós hátizsák egy egészen érdekes jószág lett. Ha megnézzük a belsejét, egy másik neves gyártó termékei juthatnak majd eszünkbe, hiszen a szeparátorok kialakítása, ami a Lowepro esetében a QuickShelf („gyorspolc”) nevet kapta, igen hasonló. A FreeLine BP 350 AW nem csak a tükörreflexes fényképezőgépek tulajdonosainak tehet majd jó szolgálatot, hanem a kisebb tükör nélküli rendszerekkel utazni vágyók is örömüket lelhetik benne.

Kívülről a FreeLine BP 350 AW a gyártó többi hátizsákjának vonalvezetését követi. A hátitáska anyaga különleges bevonattal ellátott nejlon, ami időjárásálló cipzárakkal fűzhető egybe (akinek nem lenne elég a spéci nejlon által nyújtott védelem, az a táskára külön felhúzhatja az esőköpenyt, amit adnak hozzá). A táska különlegessége azonban egyértelműen az újonnan bevezetett QuickShelf szeparátor rész, ami pillanatok alatt összecsukható és kivehető, de igény szerint alakítható is. A hátizsáknak két oldalsó hozzáférési pontja is van, amelyeken keresztül a táska tartalmához hozzáférhetünk.

A Lowepro FreeLine BP 350 AW-ban elfér egy full frame szenzoros dSLR váz, amire egy 70-200 mm F2.8-as optika van csavarva, egy drón, valamint további objektívek, kiegészítők. Természetesen notebookot is vihetünk magunkkal, ha a FreeLine BP 350 AW-val járjuk a világot: a „CradleFit” tároló rekeszbe legfeljebb egy 15”-os gépet tehetünk. A Lowepro FreeLine BP 350 AW máris kapható, ára 260 dollár.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...