Megjelent a Godox új rendszervakuja, a V860 III

Itt a friss, ropogós Godox V860 III rendszervaku, ami a második generáció átdolgozott változata. Az újdonság a V860 II összes tulajdonságával rendelkezik, ám több olyan új funkcióval is fel lett vértezve, aminek jó hasznát veheti majd a fotós. Ilyen például a megnövelt akkuteljesítmény, illetve a 2 W teljesítményű LED modellfény. A Godox V860 III gyorsretesszel lett ellátva, ami a vázra való gyors fel és le csatlakoztatást teszi lehetővé, továbbá rendelkezésünkre áll a kézi és a TTL módok közti váltást megkönnyítő „gyors kapcsoló”.

Kép forrása: Godox

A 2 wattos modellfény lehetővé teszi, hogy a vaku fényhatásáról előnézetet kapjunk, illetve fókuszsegédként is használható sötétben. Fényerejét tíz fokozatban állíthatjuk be igényeinknek és a témának megfelelően. A modellfény körülbelül 5300 kelvines színhőmérséklettel rendelkezik.

Kép forrása: Godox

A vakufej 20-200 mm közt zoomolható, kulcsszáma kb. 60 ISO 100-on és 200 mm-re zoomolva (76 Ws). Két teljes értékű villanás közt 1,5 mp az újratöltés ideje, a villanás időtartama 1/300-1/20 000 mp lehet. A vakufej legfeljebb 330°-ban elforgatható, illetve -7-120°-ban dönthető. A 2600 mAh-s akku egy töltéssel körülbelül 480 teljes értékű villanás leadására képes.

Kép forrása: Godox

A Godox V860 III beépített vezeték nélküli (2,4 GHz) adó-vevővel is fel van szerelve, így akár vezérlőként, vagy vezéreltként is operálhat. A HSS módban 1/8000 mp lehet a legrövidebb záridő, de a villanó képes FEC, FEB, vagy hátsó redőnyös szinkronizációra is. A Godox újdonsága Canon, FujiFilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, valamint Sony rendszerekhez választható, ára 230 dollár. Bővebb infó a gyártó honlapján érhető el.

Hirdetések:
Weboldal készítés Komel Kft. Matéria Kft.

.

Ezek is érdekelhetnek...